reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Noo ja sama też, tragedia... Ja juz jutra nie mogę się doczekać 🤣🤣
Kreski sa, to pewne, oby bylo ok :)
Jutro juz blisko 😁
Trzymam kciuki,ja rano testuje, ale tak bez przekonania...okres a raczej to plamienie dziwne, ale jakos nie wierze w dwie kreski jutro...
Oczywiście przeczytalam kilka artykułów i moze to bylo krwawienie implantacyjne, ale kurde ja nigdy nie mialam takowego krwawienia przy implantacji..eh zobaczymy.

Domyślam się zwłaszcza że miałaś takie przeboje ostatnio więc rozumiem że chcesz wiedzieć jak najszybciej co to się zadziało. Ale to na 100% ciąża inaczej być nie może.
Też tak myślę, tylko wcale nie bolą mnie piersi to też mnie martwi 😒
Ale nie łamię się, jutro będzie czarne na białym 😊

Kreski sa, to pewne, oby bylo ok :)
Jutro juz blisko 😁
Trzymam kciuki,ja rano testuje, ale tak bez przekonania...okres a raczej to plamienie dziwne, ale jakos nie wierze w dwie kreski jutro...
Oczywiście przeczytalam kilka artykułów i moze to bylo krwawienie implantacyjne, ale kurde ja nigdy nie mialam takowego krwawienia przy implantacji..eh zobaczymy.
Trzymam kciuki za dwie kreseczki 🥰🥰

Ja tez widze kreseczke, ale bardzo slaba. .moze owulacja byla pozniej?
Ja mialam taka slaba niestety przy ciazy bio, ale to niekoniecznie musi być cos zlego u Ciebie, zrob bete jutro, trzymam kciuki [emoji5]
Moja taka slaba kreska wlasnie spi w wozku po 4godzinnych harcach na placu zabaw [emoji87][emoji123]

@Eryka25 przykro mi :/ a ja dziś nic nie czuję, tzn czuję, że nic z tego. I choć byłam świadoma, że tak łatwo nic nie ma, i że najlepszy czas byłby za 3-4 miesiące, i nawet byłam lekko przerażona, że to już, że tak szybko, by mogło być, to jest mi przykro. Tzn człowiek się nie nastawia, wie że tak może być, że to testowe, a i tak hormony biorą górę 😉 też sobie winko schlodze na wtorek 😉

Moja taka slaba kreska wlasnie spi w wozku po 4godzinnych harcach na placu zabaw [emoji87][emoji123]
Dokladnie, roznie bywa z ta owulacja, ja z najmlodsza corka, to ogolnie mialam wlasnie krwawienia na czas okresu, tym samym, gdy zrobilam test i poszlam na usg to wiecie co zobaczylam? Dziecko ktore macha raczkami i nogami, to byl 13 tydzien,od razu prenatalne i od razu dowiedziałam sie, ze to córka....takze wracałam do domu w pełnym szoku,ze mam pierwszy trymestr za sobą 😅

reklama
@Martxx1 dobrze, że mam pierwsza zmianę, to zleci, ale później będę czekać razem z Toba😍🤩
Mi się pierwszy raz ciągnie od @ czas, dzisiaj 18/20dc i ciągnie mi się jak nigdy🤣 to nie robienie testów dobrze wpływa na moją psychike, jajniki czuje ale leciutko, temp niska, więc owu jeszcze nie bylo

Do góry