młoda1994
Fanka BB :)
No gdybym miała czekać na Twój wynik do wtorku to ja bym chyba jajo zniosła[emoji1787]Tak, specjalnie pojadę do labo 40 km, żeby mieć wyniki w ten sam dzień [emoji4][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No gdybym miała czekać na Twój wynik do wtorku to ja bym chyba jajo zniosła[emoji1787]Tak, specjalnie pojadę do labo 40 km, żeby mieć wyniki w ten sam dzień [emoji4][emoji4]
Noo ja sama też, tragedia... Ja juz jutra nie mogę się doczekaćNo gdybym miała czekać na Twój wynik do wtorku to ja bym chyba jajo zniosła[emoji1787]
Domyślam się zwłaszcza że miałaś takie przeboje ostatnio więc rozumiem że chcesz wiedzieć jak najszybciej co to się zadziało. Ale to na 100% ciąża inaczej być nie może.Noo ja sama też, tragedia... Ja juz jutra nie mogę się doczekać [emoji1787][emoji1787]
Kreski sa, to pewne, oby bylo okNoo ja sama też, tragedia... Ja juz jutra nie mogę się doczekać
Też tak myślę, tylko wcale nie bolą mnie piersi to też mnie martwiDomyślam się zwłaszcza że miałaś takie przeboje ostatnio więc rozumiem że chcesz wiedzieć jak najszybciej co to się zadziało. Ale to na 100% ciąża inaczej być nie może.
Trzymam kciuki za dwie kreseczkiKreski sa, to pewne, oby bylo ok
Jutro juz blisko
Trzymam kciuki,ja rano testuje, ale tak bez przekonania...okres a raczej to plamienie dziwne, ale jakos nie wierze w dwie kreski jutro...
Oczywiście przeczytalam kilka artykułów i moze to bylo krwawienie implantacyjne, ale kurde ja nigdy nie mialam takowego krwawienia przy implantacji..eh zobaczymy.
Moja taka slaba kreska wlasnie spi w wozku po 4godzinnych harcach na placu zabaw [emoji87][emoji123]Ja tez widze kreseczke, ale bardzo slaba. .moze owulacja byla pozniej?
Ja mialam taka slaba niestety przy ciazy bio, ale to niekoniecznie musi być cos zlego u Ciebie, zrob bete jutro, trzymam kciuki [emoji5]
Dokladnie, roznie bywa z ta owulacja, ja z najmlodsza corka, to ogolnie mialam wlasnie krwawienia na czas okresu, tym samym, gdy zrobilam test i poszlam na usg to wiecie co zobaczylam? Dziecko ktore macha raczkami i nogami, to byl 13 tydzien,od razu prenatalne i od razu dowiedziałam sie, ze to córka....takze wracałam do domu w pełnym szoku,ze mam pierwszy trymestr za sobąMoja taka slaba kreska wlasnie spi w wozku po 4godzinnych harcach na placu zabaw [emoji87][emoji123]