reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Swieży, wydaje mi się że taki ma najwięcej właściwosci. Ja jem przez cały cykl ale dziewczyny pisały ze od czasu owu do końca 😁 ja polegam na nich 😁 z tego co wyczytałam to ma w sobie dużo bromeliny która pomaga w zagnieźdzeniu zarodka
Dzieki, sprobuje :) Po kawalku dziennie? Bo chyba nie caly na raz :D

reklama
Ale to sie w calym cyklu je czy na czas owulacji? Jak to dziala? :D I z puszki czy swiezy?
Świeży ananas, najlepiej z tym twardym środkiem. Ja w tym cyklu z nim spróbowałam - od dnia owu, a nawet chyba dzień przed 2plastry przez 6-8dni. Zobaczymy czy coś z tego będzie za tydzień [emoji16] Ja ananasa nienawidzę, ale jadłam z jogurtem albo robiłam z nim smoothie [emoji846]

Swieży, wydaje mi się że taki ma najwięcej właściwosci. Ja jem przez cały cykl ale dziewczyny pisały ze od czasu owu do końca [emoji16] ja polegam na nich [emoji16] z tego co wyczytałam to ma w sobie dużo bromeliny która pomaga w zagnieźdzeniu zarodka
Świeży ananas, najlepiej z tym twardym środkiem. Ja w tym cyklu z nim spróbowałam - od dnia owu, a nawet chyba dzień przed 2plastry przez 6-8dni. Zobaczymy czy coś z tego będzie za tydzień [emoji16] Ja ananasa nienawidzę, ale jadłam z jogurtem albo robiłam z nim smoothie [emoji846]

Świeży ananas, najlepiej z tym twardym środkiem. Ja w tym cyklu z nim spróbowałam - od dnia owu, a nawet chyba dzień przed 2plastry przez 6-8dni. Zobaczymy czy coś z tego będzie rza tydzień [emoji16] Ja ananasa nienawidzę, ale jadłam z jogurtem albo robiłam z nim smoothie [emoji846]
Ja też próbuje w całości , czekamy więc na efekty 🤗

reklama
To bardzo możliwe, że to po prostu wzdęcia :) Też tak miałam w I trymestrze :) Brzuch był a potem nagle go nie było a potem znowu był itd. :)
Tylko ja nie mam po czym mieć wzdęć, bo jem dosłownie jak ptaszek, nie mam praktycznie wcale apetytu, a jak już mnie ssie to zjem troszkę i więcej nie mogę, bo zaraz mi nie dobrze...ta ciąża jest kompletnie inna niż moja pierwsza, w której do 7msc czułam się rewelacyjnie...teraz od początku mdłości, zawroty głowy, pobolewanie podbrzusza, uderzenia gorąca, brak apetytu, zaparcia i hemoroidy ;/ jestem ciekawa, czy to zwiastuje córkę skoro zupełnie inaczej przebiega ta ciąża :p
A Twoje samopoczucie jak? Który już tydzień Ci leci? :)

Do góry