M_P_90
Fanka BB :)
Śliczny chłopczyk i widzę, że też tak się do zdjęcia ręką zasłaniał jak mój syn xD na ostatnich prenatalnych to nawet nam się nie chciał pokazać i dostaliśmy zdjęcie tylko jego stópki xDTo się tak wydaje kochana Możesz nawet ich nie czuć. Po prostu brzuszek puchnie, potem znika, potem znów puchnie
Wczoraj miałam mały kryzys emocjonalny, bo mama po udarze już mieszka z nami, a była na 4 msc rehabilitacji od razu po chorobie, więc chyba musiałam sobie przepracować w głowie, że jeszcze sporo pracy przed nami.
A tak to czuję się dobrze, tylko biodro dokucza mi od 3 tygodni. Jutro mam wizytę u prowadzącego to mu powiem, ale chyba nie będzie sprawdzał spojenia łonowego tylko wyśle mnie do fizjo, a ja za bardzo kasy teraz nie mam na coś takiego A boli już tak, że kuleję
Dziś jesteśmy 30+2
A to mój Staś wczoraj Waży już 1628 g.
Zobacz załącznik 1162342Zobacz załącznik 1162343
Z tym biodrem to niestety nie pomogę, ale może boli, bo wiesz, brzuszek już pewnie spory i coraz ciężej utrzymać ten ciężar? Może powinnaś teraz więcej leżeć i się nie forsować?
Mi od 30tc bardzo dokuczały nogi, a w szczególności łydki, miałam opuchnięte i ledwo chodziłam, a do tego były upały i wszystko jeszcze bardziej puchło niż normalnie...butów to nie mogłam założyć na stopy takie miałam wielkie jak słoń...a teraz to mnie z kolei kość ogonowa boli i tak się zastanawiam, z jakiego powodu w ciąży może ta kość boleć?