reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

U mnie 26dc brzuch i krzyż pobolewaja, jutro jedziemy nad morze a w poniedziałek idę na badania, które trzeba robic w 2 fazie cyklu więc jak znam życie to okres przyjdzie tym razem w terminie 🤣🙈 histeryczny śmiech mnie ogarnia 🙉🤣🙈

reklama
U mnie 26dc brzuch i krzyż pobolewaja, jutro jedziemy nad morze a w poniedziałek idę na badania, które trzeba robic w 2 fazie cyklu więc jak znam życie to okres przyjdzie tym razem w terminie 🤣🙈 histeryczny śmiech mnie ogarnia 🙉🤣🙈
J też zapisując się do nowego gina wyliczyłam pięknie 10 dc bo @ nigdy się nie spóźnia no to przyszła 3 dni wcześniej...

J też zapisując się do nowego gina wyliczyłam pięknie 10 dc bo @ nigdy się nie spóźnia no to przyszła 3 dni wcześniej...

U mnie był rozjazd po poronieniu ostatnio 35 dni więc teraz też założyłam, że będzie dłuższy cykl. No nic zobaczymy z jednej strony fajnie, że wróci do normy ale akurat mi na badaniu zależało najwyżej przełożę 🙉🙈

Dziewczyny zdarzało Wam się, że przez stres cykl całkiem wariował? U mnie 38dc, gin kazał czekać, a ja zaraz oszaleję... Fakt, że ten miesiąc był potworny, jeśli chodzi o pracowy stres, ale nie wiem czy to możliwe, żeby aż tak się rozjechał. Testy negatywne, a @ nie nadchodzi...

Zdarzalo sie... raz grubo ponad tydzien. Tylko moj stres z pracy mieszka w bloku obok wiec i w domu byl stres :)
Dziewczyny zdarzało Wam się, że przez stres cykl całkiem wariował? U mnie 38dc, gin kazał czekać, a ja zaraz oszaleję... Fakt, że ten miesiąc był potworny, jeśli chodzi o pracowy stres, ale nie wiem czy to możliwe, żeby aż tak się rozjechał. Testy negatywne, a @ nie nadchodzi...

Hej, witam się i ja w gorąca środę [emoji849]

U mnie 19dc, @ powinna być za tydzień w czwartek/piątek. Oczywiście ja już nakręcona lekko, aktualnie mam wrażenie że na pewno się nie udalo i że w ogóle to takie nierealne zajść w ciążę po tylu latach starannego zabezpieczenia się [emoji38] Niestety mam poczucie że coś będzie nie tak ze mną albo z chłopem (w podstawówce miał specyficzny uraz bo spadł swoimi klejnotami na rurkę od roweru - glupie pomysły rówieśników i do tej pory wspomina te sytuacje a raczej ból po niej, niestety ja już widzę oczami wyobraźni że coś pewnie sobie uszkodził i po robocie będzie [emoji19][emoji19]). Łyka fertilman od 3 miesięcy, ja też się suplementuje, nawet był mistyczny ananas w tym cyklu [emoji854]

Jak w sobie wyrobić te cierpliwość, czy to w ogóle możliwe? Mam mnóstwo pracy i zajęć w domu, a i tak znajdę chwilę was tu podczytac i nakręcić się jeszcze bardziej [emoji1787]

U mnie akurat nie,ale na pewno stres ma bardzo duży wpływ na nadejście @.

reklama
Hej , u mnie dzis 12 dc, od wczoraj zaczęłam robić testy owulacyjne, moje pierwsze w życiu, zmarnowałam ze 3, żeby dobrze zrobić :D to mój 3 cykl starań, mama moja mówi, że bardzo się nakręcam :/ może i tak jest, z synem nic nie czytałam, nie liczyłam, były 3 stosunki na cały cykl i od razu pykło.
w ogole ostatnio tu nie widze żadnych dwóch kreseczek:(

Do góry