reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@M_P_90 pokaż fotę brzucha! :) Może na nas tu dobrze podziała ;)
@Mama2018mama kurcze nie wiem ... Trochę podejrzane 🤔 nie dość, że tak wcześnie, to jeszcze z południowego moczu. To czasem dziewczyny po terminie okresu mają mniej wyraźne. Ale w sumie każda z nas jest inna, może Ci się tak owulacja przesunęła? Ja bym zrobiła betę.
Wiem bardzo dziwne, nie robiłabym ale bardzo boli mnie macica tak jak przy ciąży z moim synkiem, zrobie bete tyle ze aktualnie nie mam takiej możliwości do poniedziałku :)

reklama
@M_P_90 pokaż fotę brzucha! :) Może na nas tu dobrze podziała ;)
@Mama2018mama kurcze nie wiem ... Trochę podejrzane 🤔 nie dość, że tak wcześnie, to jeszcze z południowego moczu. To czasem dziewczyny po terminie okresu mają mniej wyraźne. Ale w sumie każda z nas jest inna, może Ci się tak owulacja przesunęła? Ja bym zrobiła betę.

Załączniki

• 15971603984033014430896598595949.jpg
    15971603984033014430896598595949.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 121
Hej dziewczyny myślicie ze mozliwy jest pozytywny test z wyrazna kreska 8 dni przed okresem?  drugie zdjecie po godzinie od zrobienia 1 po 3 minutach od zrobienia test z popoludniowego moczu, byłam pewna ze nie wyjdzie a tu dało mi do myślenia
Dodam, ze w tamtym miesiącu 5 dni przed okresem cien cienia potem rano biel i później nie robiłam bo mialam krwawienie 5 dniowe
I co ja mam o tym myśleć eh boli mnie macica i z przodu i z tyłu tzn z przodu ciągnie, piersi i nic nie smakuje
Możliwe, ja miałam taki jak na zdjęciu 8 dni przed @, ale wiem, że miałam owulacje dużo wcześniej niż powinna być ;) :)
Aha i dodam, że jestem prawie w 7tc teraz i wszystko jest dobrze :) także Tobie gratuluję, bo bez wątpienia jest to ciąża, a owulacje musiałaś mieć wcześniej niż Ci się wydaje :) :) ;)

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1595320420560_6691258821244014073.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1595320420560_6691258821244014073.jpeg
    89 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny myślicie ze mozliwy jest pozytywny test z wyrazna kreska 8 dni przed okresem?  drugie zdjecie po godzinie od zrobienia 1 po 3 minutach od zrobienia test z popoludniowego moczu, byłam pewna ze nie wyjdzie a tu dało mi do myślenia
Dodam, ze w tamtym miesiącu 5 dni przed okresem cien cienia potem rano biel i później nie robiłam bo mialam krwawienie 5 dniowe
I co ja mam o tym myśleć eh boli mnie macica i z przodu i z tyłu tzn z przodu ciągnie, piersi i nic nie smakuje
Gratulacje dziewczyno!

reklama
Dziękuję za odpowiedzi mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze i sie utrzyma bo jednak duzo jeszcze dni do @:)
A jeszcze pytanie do dziwwczyn które sa w ciazy lub były, czy tak Was rowniez bolala macica? Bo ewidentnie mam bol macicy, nie taki skurczowy jak na okres tylko taki jakby calej macicy taki mrowiacy, dziś w nocy musiałam brać no spe bo bym nie zasnela i niewiem czy zapisać sie juz do lekarza czy to normalne :)

Ostatnia edycja:
Do góry