reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@M_P_90 pokaż fotę brzucha! :) Może na nas tu dobrze podziała ;)
@Mama2018mama kurcze nie wiem ... Trochę podejrzane 🤔 nie dość, że tak wcześnie, to jeszcze z południowego moczu. To czasem dziewczyny po terminie okresu mają mniej wyraźne. Ale w sumie każda z nas jest inna, może Ci się tak owulacja przesunęła? Ja bym zrobiła betę.
Wiem bardzo dziwne, nie robiłabym ale bardzo boli mnie macica tak jak przy ciąży z moim synkiem, zrobie bete tyle ze aktualnie nie mam takiej możliwości do poniedziałku :)

reklama
@M_P_90 pokaż fotę brzucha! :) Może na nas tu dobrze podziała ;)
@Mama2018mama kurcze nie wiem ... Trochę podejrzane 🤔 nie dość, że tak wcześnie, to jeszcze z południowego moczu. To czasem dziewczyny po terminie okresu mają mniej wyraźne. Ale w sumie każda z nas jest inna, może Ci się tak owulacja przesunęła? Ja bym zrobiła betę.

Załączniki

• 15971603984033014430896598595949.jpg
    15971603984033014430896598595949.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 127
Hej dziewczyny myślicie ze mozliwy jest pozytywny test z wyrazna kreska 8 dni przed okresem?  drugie zdjecie po godzinie od zrobienia 1 po 3 minutach od zrobienia test z popoludniowego moczu, byłam pewna ze nie wyjdzie a tu dało mi do myślenia
Dodam, ze w tamtym miesiącu 5 dni przed okresem cien cienia potem rano biel i później nie robiłam bo mialam krwawienie 5 dniowe
I co ja mam o tym myśleć eh boli mnie macica i z przodu i z tyłu tzn z przodu ciągnie, piersi i nic nie smakuje
Możliwe, ja miałam taki jak na zdjęciu 8 dni przed @, ale wiem, że miałam owulacje dużo wcześniej niż powinna być ;) :)
Aha i dodam, że jestem prawie w 7tc teraz i wszystko jest dobrze :) także Tobie gratuluję, bo bez wątpienia jest to ciąża, a owulacje musiałaś mieć wcześniej niż Ci się wydaje :) :) ;)

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1595320420560_6691258821244014073.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1595320420560_6691258821244014073.jpeg
    89 KB · Wyświetleń: 96
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny myślicie ze mozliwy jest pozytywny test z wyrazna kreska 8 dni przed okresem?  drugie zdjecie po godzinie od zrobienia 1 po 3 minutach od zrobienia test z popoludniowego moczu, byłam pewna ze nie wyjdzie a tu dało mi do myślenia
Dodam, ze w tamtym miesiącu 5 dni przed okresem cien cienia potem rano biel i później nie robiłam bo mialam krwawienie 5 dniowe
I co ja mam o tym myśleć eh boli mnie macica i z przodu i z tyłu tzn z przodu ciągnie, piersi i nic nie smakuje
Gratulacje dziewczyno!

reklama
Dziękuję za odpowiedzi mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze i sie utrzyma bo jednak duzo jeszcze dni do @:)
A jeszcze pytanie do dziwwczyn które sa w ciazy lub były, czy tak Was rowniez bolala macica? Bo ewidentnie mam bol macicy, nie taki skurczowy jak na okres tylko taki jakby calej macicy taki mrowiacy, dziś w nocy musiałam brać no spe bo bym nie zasnela i niewiem czy zapisać sie juz do lekarza czy to normalne :)

Ostatnia edycja:
Do góry