reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny, zawsze kupujecie testy w aptece? A miala któraś te? Jak się sprawdzają?
A moze miala ktoras historię z zawpdnym testem?
Od samego rana dzisiaj mam zawroty głowy. Zrobiłam test, biel bieli. Mój organizm dziwny jakiś.
Testy mam z allegro
Screenshot_20200810_234056_pl.allegro.jpeg

reklama
Dziewczyny, zawsze kupujecie testy w aptece? A miala któraś te? Jak się sprawdzają?
Od samego rana dzisiaj mam zawroty głowy. Zrobiłam test, biel bieli. Mój organizm dziwny jakiś.
Testy mam z allegro
Zobacz załącznik 1161114
Ja kupuje testy na allegro, te też miałam i biel-oczywiście w ciaxy nie byłam. Ile masz do @? Czy już po terminie jesteś?

Ja kupuje testy na allegro, te też miałam i biel-oczywiście w ciaxy nie byłam. Ile masz do @? Czy już po terminie jesteś?
To skomplikowane [emoji28]mialam miec @ na koniec lipca i w tym terminie mialam 2 dni leciutkiego plamienia... Ale robilam tez inny plytkowy tydzien temu i tez biel, ale czulosc 25, a te niby 10, jeszcze ran9 zrobie, bo dzis z moczu popoludniowego. Za tydzien mam wizyte u endo-gino

Testy mam z allegro
Zobacz załącznik 1161114
Też jestem w te zaopatrzona. W poprzednim cyklu wynik negatywny i zaraz po tym dostałam @. Kolejna próba 27.08 🤗

Dziewczyny chyba jestem zła na swojego starego i za bardzo się wkręciłam.
W sobotę test owu wskazał pozytyw. Przytulanki były, sobota, niedziela. Wczoraj ja szlam na noc do pracy a mój wrócił zmęczony, ktoś ciągle przeszkadzał i nie znalazł dla mnie czasu. I wyszły nici, chyba jestem już przewrażliwiona ale nie chce nic przegapić.

Testy mam z allegro
Zobacz załącznik 1161114

Ja miałam te z allegro i nie oszukały zarówno z ciąża jak i jej brakiem.

@KiedyPytam ojej przykro, a nie masz polipa? Polipy dają objawy krwawienia w środku cyklu. Ja miałam.

Ostatnia edycja:
Testy mam z allegro
Zobacz załącznik 1161114
Mi na tych testach wyszedł cień przed terminem @ więc wydaje mi się że są dobre i mega czułe. @Verona26 też tak miała :)

Nie dobra ja🙈... Przecież masz urlop, ale zawsze Ciebie pełno tutaj i tak cicho się zrobiło😉 ja dochodzę do tego, co jest nie tak i znowu zostaje mi czekać na nowy cykl żeby zrobić badania, mam nadzieję, że się uda je ogarnąć.
I co planujesz badać? 😉 Musi się udać! 😁 Który u Ciebie dc?

U mnie dziś 30 dc, mam wrażenie, że wychodzą cienie od 2 dni.. Wolę, żeby tak jednak nic nie było jak te nieciemniejace cienie..

Ściskam was i czekam na piękne kreseczki ❤️

Załączniki

• IMG_20200811_072601.jpg
    IMG_20200811_072601.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 131
reklama
Do góry