reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej może beta byłaby lepszym rozwiązaniem niż te beznadziejne testy?

Robiłaś w tym cyklu testy owu? Sprawdzałaś proga?
Jakoś nie chce świrować i szukać labo tutaj na końcu polski, proga nie zrobiłam, bo stwierdziłam odpuszczam w tym cyklu w dzień wyjazdu Jeszcze bym się wkurzyła tylko. Betę będę mogła zrobić dopiero w czwartek 😉😉 a testy owu od 19 dc pozytywne 😉

reklama
Jakoś nie chce świrować i szukać labo tutaj na końcu polski, proga nie zrobiłam, bo stwierdziłam odpuszczam w tym cyklu w dzień wyjazdu Jeszcze bym się wkurzyła tylko. Betę będę mogła zrobić dopiero w czwartek [emoji6][emoji6] a testy owu od 19 dc pozytywne [emoji6]
No tak też prawda. Na wyjeździe miałaś się bawić i odpoczywać. W końcu każdej się to należy a nie non stop tylko II kreski

Trzymam kciuki aby to był ten cykl.

No tak też prawda. Na wyjeździe miałaś się bawić i odpoczywać. W końcu każdej się to należy a nie non stop tylko II kreski

Trzymam kciuki aby to był ten cykl.
Ja teeez, kurcze marzę o tym.
Brzuch mnie pobolewa trochę, tak kłuję, jajniki czuje od owu nie bolą, ale po prostu je czuje.. Zrobię proga jakoś 10 dni oo owu chyba wynik powinien być jeszcze wiarygodny?

Ja teeez, kurcze marzę o tym.
Brzuch mnie pobolewa trochę, tak kłuję, jajniki czuje od owu nie bolą, ale po prostu je czuje.. Zrobię proga jakoś 10 dni oo owu chyba wynik powinien być jeszcze wiarygodny?
Myślę że tak. Bo tak naprawdę jak od 19dc miałaś testy pozytywne a owu mogła być nawet 48h później więc zmieścisz się z badaniem proga.

Dziewczyny jak sobie radzicie z bólem w czasie @? U mnie bez poduszki elektrycznej i metafenu popijanego kofeiną nie ma szans na przetrwanie... Ale jak przypomnę sobie jak w gimnazjum/liceum mdlałam z bólu i co miesiąc pochłaniałam 12 tabletek naproxenu to i tak teraz jest dobrze...
Dziś obudził mnie ból o 5.20 [emoji20] po 2h gorącej kąpieli i dawce tabletek jest lepiej, ale dalej normalnie funkcjonować się nie da [emoji53] I tak co miesiąc wyjęte 2 dni z życiorysu. To są takie momenty gdy najchętniej zaczęłabym znowu brać tabsy antykoncepcyjne... Ale te dwa dni mijają i znowu pragnienie dziecka jest silniejsze [emoji23]

Dziewczyny jak sobie radzicie z bólem w czasie @? U mnie bez poduszki elektrycznej i metafenu popijanego kofeiną nie ma szans na przetrwanie... Ale jak przypomnę sobie jak w gimnazjum/liceum mdlałam z bólu i co miesiąc pochłaniałam 12 tabletek naproxenu to i tak teraz jest dobrze...
Dziś obudził mnie ból o 5.20 [emoji20] po 2h gorącej kąpieli i dawce tabletek jest lepiej, ale dalej normalnie funkcjonować się nie da [emoji53] I tak co miesiąc wyjęte 2 dni z życiorysu. To są takie momenty gdy najchętniej zaczęłabym znowu brać tabsy antykoncepcyjne... Ale te dwa dni mijają i znowu pragnienie dziecka jest silniejsze [emoji23]

Ja jak tylko zaczynam czuć leciutki ból natychmiast biorę jakiś ibuprom.. może to brzmi dziwnie ale wiem że jak pozwole się temu potem rozkręcić to nic potem nie pomaga.

reklama
Do góry