Martxx1
Fanka BB :)
No ode mnie już całkiem hah, ale warto byłoTo jasne z Bieszczad wszędzie daleko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ode mnie już całkiem hah, ale warto byłoTo jasne z Bieszczad wszędzie daleko
Ja też kiedys myślałam, że poronienia zdarzają się rzadko...Ojej współczuje, mam wrażenie, że prawie każda dziewczyna na tym forum chociaż raz miała nieprzyjemność poronić [emoji22] nie sądziłam że to tak częste..
Ja też kiedys myślałam, że poronienia zdarzają się rzadko...
Tymczasem jestem na początku czwartej ciąży więc nie wiadomo jak to się skończy. Nie mam jeszcze dzieci.
I jak tu nie zwariować.. najpierw trudno zajść, potem trudno utrzymać.. eh my kobiety mamy przerąbane [emoji848]
Ja też kiedys myślałam, że poronienia zdarzają się rzadko...
Tymczasem jestem na początku czwartej ciąży więc nie wiadomo jak to się skończy. Nie mam jeszcze dzieci.
Bądź dobrej myśli
Jakoś nikłe szanse z resztą teraz owu do niczego jest mi nie potrzebna. U nas starań nie ma.O to rób, bo może owu przyjdzie wtedy kiedy będziesz chciała [emoji16][emoji16]
Ale przynajmniej będzie wiadomo czy coś tam się dziejeJakoś nikłe szanse z resztą teraz owu do niczego jest mi nie potrzebna. U nas starań nie ma.
Nie dobra ja... Przecież masz urlop, ale zawsze Ciebie pełno tutaj i tak cicho się zrobiło ja dochodzę do tego, co jest nie tak i znowu zostaje mi czekać na nowy cykl żeby zrobić badania, mam nadzieję, że się uda je ogarnąć.Żyję, odpoczywam
Codziennie zaglądam i czytam
Dziś 29 dc testy negatywne, 6 dni do @. Aktualnie piję drinka, bo próbuje się odprężyć. Co u Ciebie?
I co u reszty?
@młoda1994 jak tam?
Mam wrażenie, że te ze staraczek I połowy gdzieś uciekły. Mam nadzieję, że na jakieś kwietniówki lub majówki
Nie wiem nawet co powiedzieć, tulę [emoji3590]Hej ja też że starego wątku ale ja powoli wysiadam. Jutro miałam.moec drożność a dzisiaj zaczęłam krwawić. W 11 dniu cyklu. Nie wiadomo z jakiego powodu.... Więc pewnie już po hsg... Właśnie wyję w poduszkę.