reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ojej współczuje, mam wrażenie, że prawie każda dziewczyna na tym forum chociaż raz miała nieprzyjemność poronić [emoji22] nie sądziłam że to tak częste..
Ja też kiedys myślałam, że poronienia zdarzają się rzadko...
Tymczasem jestem na początku czwartej ciąży więc nie wiadomo jak to się skończy. Nie mam jeszcze dzieci.

I jak tu nie zwariować.. najpierw trudno zajść, potem trudno utrzymać.. eh my kobiety mamy przerąbane [emoji848]

Jednym się udaje innym nie. Tak to już w życiu bywa, ile wątków jest na forum nawet o jakiś wpadkach, ciąży jednej po drugiej niekoniecznie chcianej itp. I nie mówię tutaj o jakiejś patologii czy coś, ale mam koleżanki, które jak na zawołanie zachodzą w ciążę. Ja akurat też zaszłam szybko, ale się nie udało. I ciągle tylko myślalam czemu ja, czemu my i wykańczalo mnie to strasznie i teraz choć jest ciężko staram się myślec, że teraz pójdzie już dobrze a o moim aniołku i tak nigdy nie zapomnę 🤗

Żyję, odpoczywam 🥰🥰

Codziennie zaglądam i czytam ❤️
Dziś 29 dc testy negatywne, 6 dni do @. Aktualnie piję drinka, bo próbuje się odprężyć. Co u Ciebie?
I co u reszty? 😘

@młoda1994 jak tam?
Mam wrażenie, że te ze staraczek I połowy gdzieś uciekły. Mam nadzieję, że na jakieś kwietniówki lub majówki 😁❤️
Nie dobra ja🙈... Przecież masz urlop, ale zawsze Ciebie pełno tutaj i tak cicho się zrobiło😉 ja dochodzę do tego, co jest nie tak i znowu zostaje mi czekać na nowy cykl żeby zrobić badania, mam nadzieję, że się uda je ogarnąć.

reklama
Do góry