reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Kochane zostało mi czekać, my w tym cyklu już po owulacji. Podejrzewam że była wczoraj w 16dc, bo jak nigdy bolał mnie brzuch cały dzień gorzej niż podczas miesiączki. Ogólnie cykle mam 30 dniowe. Byłam już załamana tym cyklem bo to pierwszy z zielonym światłem po poronieniu w 15 tygodniu ciąży, do tego jeszcze byłam przeziębiona i pierwszy raz w życiu miałam chyba jakaś infekcje albo podrażnienie, no ale starania były w 5, 7, 8, 10, 12, 14 i 16 dc. Mam nadzieję że się udało. Trzymajcie kciuki. Teraz pozostało tylko czekać :) w poprzednia ciążę zaszłam od razu w pierwszym cyklu, oby teraz też tak było.

reklama
Kochane zostało mi czekać, my w tym cyklu już po owulacji. Podejrzewam że była wczoraj w 16dc, bo jak nigdy bolał mnie brzuch cały dzień gorzej niż podczas miesiączki. Ogólnie cykle mam 30 dniowe. Byłam już załamana tym cyklem bo to pierwszy z zielonym światłem po poronieniu w 15 tygodniu ciąży, do tego jeszcze byłam przeziębiona i pierwszy raz w życiu miałam chyba jakaś infekcje albo podrażnienie, no ale starania były w 5, 7, 8, 10, 12, 14 i 16 dc. Mam nadzieję że się udało. Trzymajcie kciuki. Teraz pozostało tylko czekać :) w poprzednia ciążę zaszłam od razu w pierwszym cyklu, oby teraz też tak było.

Trzymam kciuki. Ja też po poronieniu, ale jeszcze czekam chwilę że staraniami :) i też wtedy od razu zaszłam a zobacxymy jak teraz a jakieś badania robiłaś po poronieniu?

Ja poroniłam w grudniu i dopiero teraz zdecydowaliśmy się starać. Nie robiłam jakiś szczególnych badań. Wiem że przy ciąży będę miała acard i heparyne bo w badaniu histopatologicznym wyszły skrzepy w łożysku i to prawdopodobnie przez to wszytsko się stało..

Ja poroniłam w grudniu i dopiero teraz zdecydowaliśmy się starać. Nie robiłam jakiś szczególnych badań. Wiem że przy ciąży będę miała acard i heparyne bo w badaniu histopatologicznym wyszły skrzepy w łożysku i to prawdopodobnie przez to wszytsko się stało..

Ja w maju miałam zabieg. Teraz też mam acard od testu też heparyna. Trzymam kciuki ale nie myśl o tym za dużo wszystko się ułoży 🤗

Załączniki

• Screenshot_20200810-230354.jpg
    Screenshot_20200810-230354.jpg
    122,1 KB · Wyświetleń: 73
Dziewczyny chyba jestem zła na swojego starego i za bardzo się wkręciłam.
W sobotę test owu wskazał pozytyw. Przytulanki były, sobota, niedziela. Wczoraj ja szlam na noc do pracy a mój wrócił zmęczony, ktoś ciągle przeszkadzał i nie znalazł dla mnie czasu. I wyszły nici, chyba jestem już przewrażliwiona ale nie chce nic przegapić.
Ja też tak miałam że nie chciałam przegapić żadnego dnia i jak ja chciałam to mój A to zmęczony A to poszedł spać A to go brzuch boli. W sumie co dwa dni były zbliżenia. Potem miałam cytologie to trzy dni przerwy. Dziś już mam 24 dc owulacja raczej była jakieś 8 dni temu. Czekam do przyszłego poniedziałku:)

reklama
Trzymam kciuki :) ja jeszcze poczekam sobie, chociaż w poprzedniej ciąży test pozytywny wyszedł mi już 26 dnia cyklu i to wcale nie był cień cienia :)

Do góry