reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny, zawsze kupujecie testy w aptece? A miala któraś te? Jak się sprawdzają?
A moze miala ktoras historię z zawpdnym testem?
Od samego rana dzisiaj mam zawroty głowy. Zrobiłam test, biel bieli. Mój organizm dziwny jakiś.
Testy mam z allegro
Screenshot_20200810_234056_pl.allegro.jpeg

reklama
Dziewczyny, zawsze kupujecie testy w aptece? A miala któraś te? Jak się sprawdzają?
Od samego rana dzisiaj mam zawroty głowy. Zrobiłam test, biel bieli. Mój organizm dziwny jakiś.
Testy mam z allegro
Zobacz załącznik 1161114
Ja kupuje testy na allegro, te też miałam i biel-oczywiście w ciaxy nie byłam. Ile masz do @? Czy już po terminie jesteś?

Ja kupuje testy na allegro, te też miałam i biel-oczywiście w ciaxy nie byłam. Ile masz do @? Czy już po terminie jesteś?
To skomplikowane [emoji28]mialam miec @ na koniec lipca i w tym terminie mialam 2 dni leciutkiego plamienia... Ale robilam tez inny plytkowy tydzien temu i tez biel, ale czulosc 25, a te niby 10, jeszcze ran9 zrobie, bo dzis z moczu popoludniowego. Za tydzien mam wizyte u endo-gino

Testy mam z allegro
Zobacz załącznik 1161114
Też jestem w te zaopatrzona. W poprzednim cyklu wynik negatywny i zaraz po tym dostałam @. Kolejna próba 27.08 🤗

Dziewczyny chyba jestem zła na swojego starego i za bardzo się wkręciłam.
W sobotę test owu wskazał pozytyw. Przytulanki były, sobota, niedziela. Wczoraj ja szlam na noc do pracy a mój wrócił zmęczony, ktoś ciągle przeszkadzał i nie znalazł dla mnie czasu. I wyszły nici, chyba jestem już przewrażliwiona ale nie chce nic przegapić.

Testy mam z allegro
Zobacz załącznik 1161114

Ja miałam te z allegro i nie oszukały zarówno z ciąża jak i jej brakiem.

@KiedyPytam ojej przykro, a nie masz polipa? Polipy dają objawy krwawienia w środku cyklu. Ja miałam.

Ostatnia edycja:
Testy mam z allegro
Zobacz załącznik 1161114
Mi na tych testach wyszedł cień przed terminem @ więc wydaje mi się że są dobre i mega czułe. @Verona26 też tak miała :)

Nie dobra ja🙈... Przecież masz urlop, ale zawsze Ciebie pełno tutaj i tak cicho się zrobiło😉 ja dochodzę do tego, co jest nie tak i znowu zostaje mi czekać na nowy cykl żeby zrobić badania, mam nadzieję, że się uda je ogarnąć.
I co planujesz badać? 😉 Musi się udać! 😁 Który u Ciebie dc?

U mnie dziś 30 dc, mam wrażenie, że wychodzą cienie od 2 dni.. Wolę, żeby tak jednak nic nie było jak te nieciemniejace cienie..

Ściskam was i czekam na piękne kreseczki ❤️

Załączniki

• IMG_20200811_072601.jpg
    IMG_20200811_072601.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 126
reklama
Do góry