reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No chwała Bogu że razem... Ja tam nawet mówiłam, że może nie wypada, że chodźmy. A mąż że nie i koniec. Ufff
No to jeżeli jego strona to najlepiej jak wymyśli, że coś mu dolega, żeby na Ciebie nie było, najlepiej że trzydniówkę złapał i nie chcecie psuć posiadowy ani nikogo zarazić

Dziewczyny to mój pierwszy cykl z testami owu. Czy mogę to uznać za pozytywny? Dziś 14dc a od dwóch dni ta kreska w strefie T ciemniała. W aplikacji z jakiej korzystam przewidywana owu wskazuje na 13 sierpnia. Do kiedy robic te testy? Nie mam o tym narazie pojęcia [emoji1787]
Pozytyw. Już więcej się testów owu nie robi bo pik LH może się utrzymywać nawet do okresu. Od 12-48h może być owu także przytulanki od dzisiaj przez 3 dni i czekać na efekty. Oczywiście życzę abyś ujrzała takie kreski ale na ciążowym [emoji4]

Pozytyw. Już więcej się testów owu nie robi bo pik LH może się utrzymywać nawet do okresu. Od 12-48h może być owu także przytulanki od dzisiaj przez 3 dni i czekać na efekty. Oczywiście życzę abyś ujrzała takie kreski ale na ciążowym
emoji4.png
Chciałabym 💚

A powiedzcie, jak to jest z tymi testami owu.. Jak wychodzą pozytywne to potwierdza że owulacja na pewno jest? Czy ten pik LH może wystąpić a owulacja mimo wszystko nie 🤔 ?

A powiedzcie, jak to jest z tymi testami owu.. Jak wychodzą pozytywne to potwierdza że owulacja na pewno jest? Czy ten pik LH może wystąpić a owulacja mimo wszystko nie [emoji848] ?
Nie daje nam wogule pewności czy owu jest/będzie czy była /czy dopiero będzie. Możesz sprawdzić 7-8 dni po pozytywnym teście owu proga i jak będzie 10 lub wyższy to owu była na 100%

reklama
Do góry