Nadziejka90
Fanka BB :)
Ojej. No to nawet nie wiedziałamNawet monitoring nie daje pewności. Wiesz ile jest na tym forum ciąż z cyklu bez owulacyjnych.
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
@Koralik93 wprowadziłam Cię w błąd.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej. No to nawet nie wiedziałamNawet monitoring nie daje pewności. Wiesz ile jest na tym forum ciąż z cyklu bez owulacyjnych.
Nie pamiętam teraz nicku ale gin jej ocenił ze będzie cykl bezowulacyjny a zaszła w tym samym cyklu w ciążę i to uwaga BLIZNIACZA[emoji1787]Ojej. No to nawet nie wiedziałam [emoji848] byłam przekonana że monitoring daje tą pewność.
@Koralik93 wprowadziłam Cię w błąd.
Ale mi głupioNie pamiętam teraz nicku ale gin jej ocenił ze będzie cykl bezowulacyjny a zaszła w tym samym cyklu w ciążę i to uwaga BLIZNIACZA[emoji1787]
No słuchaj.Hmm rozumiem, dzięki dziewczyny! Jeszcze jestem trochę zielona w tych kwestiach.. jak w tym cyklu się nie uda to chciałam nabyć właśnie albo testy owu albo może zacząć mierzyć temperaturęWciąż wkurza mnie myśl, że innym się tak po prostu udaje - nikomu źle nie życzę tylko ja też już chcę
! Czasami sobie wyrzucam, że tyle zwlekaliśmy ale wiadomo takie myślenie nie jest konstruktywne i czasu nie cofnie.
Nie no spokojnie. Nie każdy musi o wszystkim wiedzieć. Też jestem osobą która wszystkiego nie wie i zadaje pytania a jak coś jest z moją nie wiedzą nie tak to dziewczyny mnie poprawia lub dokładniej wytłumaczą. Po to jest to forum. Także nie ma co ci być głupio.Ale mi głupio [emoji85] masz rację..
To znaczy że ja nie miałam okresu tylko plamienie [emoji848][emoji848] ehh non stop mnie to plamienie zamiast okresu dręczy [emoji2368]Jednak dziewczyny nie da się pomylić plamienia z okresem. Chyba się wczoraj pospieszyłam z tym aromkiem. Chociaż gin mówił że ja dobrze myślę licząc od pierwszej plamy na papierze czy w toalecie a nie od mocnego krwawienia żywą krwią jak tutaj piszecie więc może się nie pospieszyłam [emoji6] w każdym razie działamy w tym cyklu, mam nadzieję że będzie równie szybko jak przy poprzedniej stymulacji.