reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hmm rozumiem, dzięki dziewczyny! Jeszcze jestem trochę zielona w tych kwestiach.. jak w tym cyklu się nie uda to chciałam nabyć właśnie albo testy owu albo może zacząć mierzyć temperaturę 🤔 Wciąż wkurza mnie myśl, że innym się tak po prostu udaje - nikomu źle nie życzę tylko ja też już chcę😂! Czasami sobie wyrzucam, że tyle zwlekaliśmy ale wiadomo takie myślenie nie jest konstruktywne i czasu nie cofnie.

Hmm rozumiem, dzięki dziewczyny! Jeszcze jestem trochę zielona w tych kwestiach.. jak w tym cyklu się nie uda to chciałam nabyć właśnie albo testy owu albo może zacząć mierzyć temperaturę 🤔 Wciąż wkurza mnie myśl, że innym się tak po prostu udaje - nikomu źle nie życzę tylko ja też już chcę😂! Czasami sobie wyrzucam, że tyle zwlekaliśmy ale wiadomo takie myślenie nie jest konstruktywne i czasu nie cofnie.
No słuchaj.
Wychodzi że i ja zielona jestem 😏
Tez długo zwlekałam. I też żałuję. Mój chciał wcześniej a ja zawsze bo praca bo coś tam.. Eh...

Jednak dziewczyny nie da się pomylić plamienia z okresem. Chyba się wczoraj pospieszyłam z tym aromkiem. Chociaż gin mówił że ja dobrze myślę licząc od pierwszej plamy na papierze czy w toalecie a nie od mocnego krwawienia żywą krwią jak tutaj piszecie więc może się nie pospieszyłam [emoji6] w każdym razie działamy w tym cyklu, mam nadzieję że będzie równie szybko jak przy poprzedniej stymulacji.

Ale mi głupio [emoji85] masz rację..
Nie no spokojnie. Nie każdy musi o wszystkim wiedzieć. Też jestem osobą która wszystkiego nie wie i zadaje pytania a jak coś jest z moją nie wiedzą nie tak to dziewczyny mnie poprawia lub dokładniej wytłumaczą. Po to jest to forum. Także nie ma co ci być głupio.

Jednak dziewczyny nie da się pomylić plamienia z okresem. Chyba się wczoraj pospieszyłam z tym aromkiem. Chociaż gin mówił że ja dobrze myślę licząc od pierwszej plamy na papierze czy w toalecie a nie od mocnego krwawienia żywą krwią jak tutaj piszecie więc może się nie pospieszyłam [emoji6] w każdym razie działamy w tym cyklu, mam nadzieję że będzie równie szybko jak przy poprzedniej stymulacji.
To znaczy że ja nie miałam okresu tylko plamienie [emoji848][emoji848] ehh non stop mnie to plamienie zamiast okresu dręczy [emoji2368]

To co powiecie na to? Opisywalam swoją historię wcześniej ale przypomnę. Cykle ok 35 dni , zdarzały się po 40.Wizyta u gin 21 dc pecherzyk na lewym jajniku. Kontrola w 26 dc czy pękł ( nie pękł i już raczej nie pęknie bo jest za duzy ) Gin kazuje porobić hormony i przyjść ok 12 dc na monitoring i po recepta na zastrzyk na pęknięcie. 42 dc nadał brak okresu ( myślę stres na pewno bo w tym cyklu nie miało prawa się udać) ale zastanawia mnie to wyczulenie na zapachy, zerowe libido) robię test 2 kreski nie mal od razu. Z dnia na dzień mocniejsze. Teraz nie wiem czy lekarz się pomylił z tą owulacja czy mogła być tak późno?

reklama
Hej...ja oczywiscie nie moglam sie doczekać i zrobiłam test w 25dc, wyszla jedna kreska 😑 więc pewnie nie mam co liczyć....
A wszystkie znaki na niebiei ziemi mówią, ze to ciąża..sennosc, bol piersi jiz od 17dc, eh wkrecam sobie.

Do góry