młoda1994
Fanka BB :)
Aha. Ale dobrze się czuje sam ze sobą to najważniejsze.Ja miałam od zawsze idealne BMI nawet jak trochę przytyłam dlatego nie sądziłam, że on jak wygląda normalnie ma podwyższone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha. Ale dobrze się czuje sam ze sobą to najważniejsze.Ja miałam od zawsze idealne BMI nawet jak trochę przytyłam dlatego nie sądziłam, że on jak wygląda normalnie ma podwyższone
Nie no pewnie, ja mu w ogóle nie mówię, że ma się odchudzać Ale sam dla siebie zaczał biegac i myślę, że to mega fajne.Aha. Ale dobrze się czuje sam ze sobą to najważniejsze.
Pewnie ze tak[emoji4]Nie no pewnie, ja mu w ogóle nie mówię, że ma się odchudzać Ale sam dla siebie zaczał biegac i myślę, że to mega fajne.
Hej! Myślę że wszystko możliwe, pytanie czy ten ginekolog widział wtedy jakieś pozostałości po owu czy tak mu sie wydawało tylko, że może była.. Kurczę, zapalenie piersi? Skąd coś takiego może się wziąć ? Ja myślę, że póki nie ma @ jest nadzieja..Dziewczyny, nie witałam się jeszcze, przyszlam dopiero ze staraczek w I połowie roku
Ostatnio trochę odpuściłam, bo zamierzam zmienić pracę i może dzięki temu głowa będzie spokojniejsza i skupię się na czymś innym. Pytanie mam, bo cykl szalony. W 14dc lekarz powiedział, że jego zdaniem jestem już po owulacji. W 8dc miałam solo hsg a z kolei od 13dc antybiotyk i zapalenie piersi. Obecnie 34dc, test w 31dc negatywny. Zawsze mam plamienia przed okresem, teraz cisza. Temperatura w okolicach 37,5. Czy jest szansa, że owulacja była i że faza lutealna się tak rozciagnela przez antybiotyk/stres? Albo że ginekolog błędnie ocenił, że owu była, a tak naprawdę się przesunęła? Co Wy na to?
Hej dziewczyny owulacja owulacją a ja mam pytanko. Jak się wykręcić z imprezy rodzinnej. Podajcie pomysły na wymówki nie mamy z mężem pomysłu.
Tak jak koleżanka napisała. Powiedzcie że boicie się koronawirusa [emoji1787] albo że jesteście na kwarantannie.Hej dziewczyny owulacja owulacją a ja mam pytanko. Jak się wykręcić z imprezy rodzinnej. Podajcie pomysły na wymówki nie mamy z mężem pomysłu.