Carry88
Moderator
Nie no to za bliska rodzina żeby gadać o kwarantannie albo koronawirusie
No to ciężko z wymowka będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no to za bliska rodzina żeby gadać o kwarantannie albo koronawirusie
Złe samopoczucie, wyjazd służbowy, wizyta u lekarza, kontrola ze skarbówki.. Ale bliskiej rodzinie to ciężko będzie cokolwiek wcisnąć z powyższych..Hej dziewczyny owulacja owulacją a ja mam pytanko. Jak się wykręcić z imprezy rodzinnej. Podajcie pomysły na wymówki nie mamy z mężem pomysłu.
A dlaczego nie chcecie iść na imprezę rodzinna?Nie no to za bliska rodzina żeby gadać o kwarantannie albo koronawirusie [emoji23]
Kontrola że skarbówki w niedzielę ;D tudzież wizyta u lekarza haha mąż stwierdził że dostanie rano biegunki.Złe samopoczucie, wyjazd służbowy, wizyta u lekarza, kontrola ze skarbówki.. Ale bliskiej rodzinie to ciężko będzie cokolwiek wcisnąć z powyższych..
Bo się źle tam czujemy.... Rodzina od strony męża.A dlaczego nie chcecie iść na imprezę rodzinna?
Ja bym powiedziała otwarcie że nie przyjdziemy bo mamy czas zaplanowany z mężem i impreza musi się odbyć bez nas. Nigdy nie owijam w bawełnę.Bo się źle tam czujemy.... Rodzina od strony męża.
Bo się źle tam czujemy.... Rodzina od strony męża.
A no w niedziele to może nie przejść hahaKontrola że skarbówki w niedzielę ;D tudzież wizyta u lekarza haha mąż stwierdził że dostanie rano biegunki.
No chwała Bogu że razem... Ja tam nawet mówiłam, że może nie wypada, że chodźmy. A mąż że nie i koniec. UfffAlbo iść na chwilę i uciec ?
Dobrze, że chociaż oboje nie chcecie a nie, że np. Tylko Ty