KiedyPytam
Fanka BB :)
Chętnie. Ale tu to nie przejdzieJa bym powiedziała otwarcie że nie przyjdziemy bo mamy czas zaplanowany z mężem i impreza musi się odbyć bez nas. Nigdy nie owijam w bawełnę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chętnie. Ale tu to nie przejdzieJa bym powiedziała otwarcie że nie przyjdziemy bo mamy czas zaplanowany z mężem i impreza musi się odbyć bez nas. Nigdy nie owijam w bawełnę.
No to jeżeli jego strona to najlepiej jak wymyśli, że coś mu dolega, żeby na Ciebie nie było, najlepiej że trzydniówkę złapał i nie chcecie psuć posiadowy ani nikogo zarazićNo chwała Bogu że razem... Ja tam nawet mówiłam, że może nie wypada, że chodźmy. A mąż że nie i koniec. Ufff
Pozytyw. Już więcej się testów owu nie robi bo pik LH może się utrzymywać nawet do okresu. Od 12-48h może być owu także przytulanki od dzisiaj przez 3 dni i czekać na efekty. Oczywiście życzę abyś ujrzała takie kreski ale na ciążowym [emoji4]Dziewczyny to mój pierwszy cykl z testami owu. Czy mogę to uznać za pozytywny? Dziś 14dc a od dwóch dni ta kreska w strefie T ciemniała. W aplikacji z jakiej korzystam przewidywana owu wskazuje na 13 sierpnia. Do kiedy robic te testy? Nie mam o tym narazie pojęcia [emoji1787]
Rozumiem. W takim razie po prostu bym nie poszła. Zwłaszcza że oboje nie chcecie iść.Chętnie. Ale tu to nie przejdzie
ChciałabymPozytyw. Już więcej się testów owu nie robi bo pik LH może się utrzymywać nawet do okresu. Od 12-48h może być owu także przytulanki od dzisiaj przez 3 dni i czekać na efekty. Oczywiście życzę abyś ujrzała takie kreski ale na ciążowym
Słyszałam że mimo piku owulacja może nie wystąpić. 100 % daje monitoring u ginaA powiedzcie, jak to jest z tymi testami owu.. Jak wychodzą pozytywne to potwierdza że owulacja na pewno jest? Czy ten pik LH może wystąpić a owulacja mimo wszystko nie ?
A powiedzcie, jak to jest z tymi testami owu.. Jak wychodzą pozytywne to potwierdza że owulacja na pewno jest? Czy ten pik LH może wystąpić a owulacja mimo wszystko nie [emoji848] ?
Nie daje nam wogule pewności czy owu jest/będzie czy była /czy dopiero będzie. Możesz sprawdzić 7-8 dni po pozytywnym teście owu proga i jak będzie 10 lub wyższy to owu była na 100%A powiedzcie, jak to jest z tymi testami owu.. Jak wychodzą pozytywne to potwierdza że owulacja na pewno jest? Czy ten pik LH może wystąpić a owulacja mimo wszystko nie [emoji848] ?
Nawet monitoring nie daje pewności. Wiesz ile jest na tym forum ciąż z cyklu bez owulacyjnych.Słyszałam że mimo piku owulacja może nie wystąpić. 100 % daje monitoring u gina