reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Spo
Hejka! Trochę mi zajęło zanim nadrobiłam, co napisałyście 😅 widziałam, że wczoraj wiele z Was miało zły dzień. Kurde ja też, wczoraj aż się popłakałam rano.. W środę wieczorem zaczal mnie bolec z jednej strony zawias szczęki, ale wczoraj rano ledwo szło paszcze otworzyć albo zęby zacisnąć, zadzwoniłam do dentysty a on, że pewnie od ósemek, wysłał mnie na RTG i w poniedziałek wizyta. I zaczęłam beczeć bo we wtorek-środę owu i że pewnie te ósemki do rwania i pewnie antybiotyk da i znów w tym cyklu ch.. z tego 😖 ale dziś już boli mniej więc liczę że to tylko jakieś nadwyrężenie stawu przez to że w pracy peplam do klientów cały dzień 🤐 dziś już mi psychicznie lepiej ale co się nawkurzalam to moje 🤣
A tak jeszcze się pochwalę, że mąż kupił niedawno motocykl i cały czas mówiłam że nie ma bata, nie wsiądę na niego 😂 ale się przełamałam i kupiłam wczoraj kask i w weekend zabiera mnie na wycieczkę 😍 taka fajna odskocznia żeby nie myśleć tylko o staraniach 😍 tylko trzymajcie kciuki żeby mnie nie zgubił, bo ja cały czas się boję żeby nie spaść 😂😂😂
Spodoba Ci się. Ja jak chce pobyć sama, to wskakuje na motocykl, albo konia... najlepsza forma relaksu. A w ciąży z obydwu trzeba będzie zrezygnować, wiec korzystam

reklama
Dziewczyny zegnam się z Wami. Wyniki mr wskazują na wznowe raka. Czekam na potwierdzenie. Dziękuje za wspaniale rady i ogrom wiedzy. 3ymam za Was wszystkie kciuki 😘😘
Duzo zdrowia i spokoju. Bardzo to przykre jak los Cię doświadcza 😔 trzymam kciuki, abyś szybko wyzdrowiała, a już najpiękniej byłoby gdyby podejrzenia się nie potwierdziły. 🤗

Spodoba Ci się. Ja jak chce pobyć sama, to wskakuje na motocykl, albo konia... najlepsza forma relaksu. A w ciąży z obydwu trzeba będzie zrezygnować, wiec korzystam
Mam nadzieję, że mi się spodoba 😁 ciąży na mężu wielka odpowiedzialność, czy wsiądę z nim raz czy będę chciała jeździć bez końca 😅

reklama
Do góry