reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny zegnam się z Wami. Wyniki mr wskazują na wznowe raka. Czekam na potwierdzenie. Dziękuje za wspaniale rady i ogrom wiedzy. 3ymam za Was wszystkie kciuki 😘😘
Mam nadzieje, ze sie diagnoza nie potwierdzi! mocne kciuki za Ciebie! duuuzo zdrowia..

aga, pewnie, ze zobaczy.. czasami nawet dobrze isc w trakcie ;) mam nadzieje, ze Torbicka spakowala torby i sobie poszla! a sioo!

ja dzis zaczelam z monitorkiem.. ;) musze sie przyzywczaic do siku na patyku ;)

Ostatnia edycja:
Torbicka nie znikła, ale jest o połowę mniejsza [emoji117]
Byłam u zastępczego gin bo moja na urlopie. Spoko koleś nawet. Mówi żeby się grażką nie martwić. Endometrium ma 4 mm więc wygląda że mam okres, bo wcześniej miało 6 mm. Chyba dlatego taki skąpy przy tak cienkim endo [emoji848] Pytanie tak naprawdę który dzień plamienia był pierwszym dniem cyklu bo może wcale nie środa [emoji848] strasznie to dziwne są te nasze organizmy.
To jedyne co mnie martwi, bo nie wiem czy wynik komórek nk był w prawidłowym czasie zbadany no ale już się tego nie dowiem. W każdym razie gin powiedział, że można zacząć brać aromka także lecimy z tym cyklem. Zaczynam od jutra. Oby wyszło tak szybko jak w tamtej ciąży [emoji6]
Mam nadzieje, ze sie diagnoza nie potwierdzi? mocne kciuki za Ciebie! duuuzo zdrowia..

aga, pewnie, ze zobaczy.. czasami nawet dobrze isc w trakcie ;) mam nadzieje, ze Torbicka spakowala torby i sobie poszla! a sioo!

ja dzis zaczelam z monitorkiem.. ;) musze sie przyzywczaic do siku na patyku ;)

Torbicka nie znikła, ale jest o połowę mniejsza [emoji117]
Byłam u zastępczego gin bo moja na urlopie. Spoko koleś nawet. Mówi żeby się grażką nie martwić. Endometrium ma 4 mm więc wygląda że mam okres, bo wcześniej miało 6 mm. Chyba dlatego taki skąpy przy tak cienkim endo [emoji848] Pytanie tak naprawdę który dzień plamienia był pierwszym dniem cyklu bo może wcale nie środa [emoji848] strasznie to dziwne są te nasze organizmy.
To jedyne co mnie martwi, bo nie wiem czy wynik komórek nk był w prawidłowym czasie zbadany no ale już się tego nie dowiem. W każdym razie gin powiedział, że można zacząć brać aromka także lecimy z tym cyklem. Zaczynam od jutra. Oby wyszło tak szybko jak w tamtej ciąży [emoji6]
Mam nadzieje, ze Grazka sobie pojdzie wkrotce ;) Ja bym liczyla od krwawienia, nie od plamien ;)

Ja mam dzis placzliwy wieczór :D nie wiem dlaczego tak wlasciwie.. ;) chlop mi dzis auto umyl. Ja prania mam jak przy szescioraczkach..

reklama
@Magdusia88 To inny smak ale roztwór gotowy. Pytali się czy jesteś w ciąży czy nie? Mnie się pytali bo dla ciężarnych mają inny roztwór a dla osób nie w ciąży mają inny roztwór.
Nie pytali się, zresztą nie wiem czy jestem w ciąży, dziś 20 dc [emoji4]
U mnie wyszło szydło z worka [emoji33]
Glukoza naczczo, po godzinie i po dwóch:
93
101
154
Lekarz powiedział, że to patologiczna tolerancja glukozy i stan przedcukrzycowy. Gdybym była w ciąży miałabym cukrzycę ciążowa.
To mógłby być powód moich poronień...
W takich przypadkach nie leczy się, ale ze względu na chęć zajścia w ciążę i jej utrzymania przepisał mi metoformine w trakcie starań i w trakcie ewentualnej ciąży.
Najlepsze jest to, że inne wyniki (io, wskaźnik Homa i milion innych - wszystkie w normie, gdybym nie zrobiła testu obciążenia glukoza, to nic by w badaniach nie wyszło).
Przeżyłam szok bo nie spodziewałam się takiego wyniku...
A wy, dziewczyny biorące metoformine, jak się czujecie? Macie specjalna dietę opracowana przez lekarza?

Do góry