reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Spo
Hejka! Trochę mi zajęło zanim nadrobiłam, co napisałyście 😅 widziałam, że wczoraj wiele z Was miało zły dzień. Kurde ja też, wczoraj aż się popłakałam rano.. W środę wieczorem zaczal mnie bolec z jednej strony zawias szczęki, ale wczoraj rano ledwo szło paszcze otworzyć albo zęby zacisnąć, zadzwoniłam do dentysty a on, że pewnie od ósemek, wysłał mnie na RTG i w poniedziałek wizyta. I zaczęłam beczeć bo we wtorek-środę owu i że pewnie te ósemki do rwania i pewnie antybiotyk da i znów w tym cyklu ch.. z tego 😖 ale dziś już boli mniej więc liczę że to tylko jakieś nadwyrężenie stawu przez to że w pracy peplam do klientów cały dzień 🤐 dziś już mi psychicznie lepiej ale co się nawkurzalam to moje 🤣
A tak jeszcze się pochwalę, że mąż kupił niedawno motocykl i cały czas mówiłam że nie ma bata, nie wsiądę na niego 😂 ale się przełamałam i kupiłam wczoraj kask i w weekend zabiera mnie na wycieczkę 😍 taka fajna odskocznia żeby nie myśleć tylko o staraniach 😍 tylko trzymajcie kciuki żeby mnie nie zgubił, bo ja cały czas się boję żeby nie spaść 😂😂😂
Spodoba Ci się. Ja jak chce pobyć sama, to wskakuje na motocykl, albo konia... najlepsza forma relaksu. A w ciąży z obydwu trzeba będzie zrezygnować, wiec korzystam

reklama
Dziewczyny zegnam się z Wami. Wyniki mr wskazują na wznowe raka. Czekam na potwierdzenie. Dziękuje za wspaniale rady i ogrom wiedzy. 3ymam za Was wszystkie kciuki 😘😘
Duzo zdrowia i spokoju. Bardzo to przykre jak los Cię doświadcza 😔 trzymam kciuki, abyś szybko wyzdrowiała, a już najpiękniej byłoby gdyby podejrzenia się nie potwierdziły. 🤗

Spodoba Ci się. Ja jak chce pobyć sama, to wskakuje na motocykl, albo konia... najlepsza forma relaksu. A w ciąży z obydwu trzeba będzie zrezygnować, wiec korzystam
Mam nadzieję, że mi się spodoba 😁 ciąży na mężu wielka odpowiedzialność, czy wsiądę z nim raz czy będę chciała jeździć bez końca 😅

reklama
Do góry