reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja mojemu też daję od tygodni witaminy, od jakiegoś czasu też bardzo dba o wietrzenie jajek [emoji3] Miał 120 mln plemników w ejakulacie, czyli 3,6 mln plemników prawidłowych. Byle tylko jakiś prawidłowy dał radę dotrzeć gdzie ma dotrzeć [emoji16]
Twój miał pierwszy raz badane nasienie?
Nie 2 raz. W zeszłym roku miał u urologa - androloga i wyszły o wiele lepsze przy nie zdrowym stylu życia. A teraz 15.06 robił i wyszły kiepskie 0% gdzie chodzi w luźnych gaciach ograniczył palenie nie pije alko kąpię się w chłodnej wodzie ma więcej ruchu lepiej się odżywia a tu taki klops. I mój m się trochę przejął "obraził" że nie chce powtarzać badań w połowie sierpnia.

reklama
U mnie po wizycie u gina żadnych rewelacji - w 12 dc endometrium ma tylko 5 mm, pęcherzyk ok 15 mm, więc owulacja powinna być w okolicach czwartku/piątku dopiero, czyli mam za krótką drugą fazę cyklu (ok 11 dni) ;/ a do tego, nie wiem jakim cudem, ale przesunęła mi się macica w stronę jajnika - nie wiadomo czemu i jak i w związku z tym mogę mieć zgięty jajowód, czyli może być niedrożny...

Hej dziewczyny, mogę dołączyć?
Staramy się o dzidzie, bez szaleństw, czyli staram się o tym nie myśleć, a czerpac przyjemność ze zblizen ;) ale przyznam, ze juz bym chciala wiedziec...

Dzis jest moj 20dc, dzialalismy dwa dni pod rzad dokladnie dwa dni przed owulacja, patrzac na śluz, był plodny, a ze owulacje mam mega bolesną, to wiedzialam kiedy wypadla, dokladnie w 13dc...pptem byla przerwa, teraz juz nieplodne...no zobaczymy, czy cos z tego będzie :)

W lutym mialam ciążę biochemiczna, niestety...

Nie 2 raz. W zeszłym roku miał u urologa - androloga i wyszły o wiele lepsze przy nie zdrowym stylu życia. A teraz 15.06 robił i wyszły kiepskie 0% gdzie chodzi w luźnych gaciach ograniczył palenie nie pije alko kąpię się w chłodnej wodzie ma więcej ruchu lepiej się odżywia a tu taki klops. I mój m się trochę przejął "obraził" że nie chce powtarzać badań w połowie sierpnia.
Kurcze, ale dziwne... Może był przeziębiony te 3 miesiące przed badaniem, albo bardziej zestresowany? Oby to tylko "wypadek przy pracy", a normalnie ma dobre wyniki ;)

Kurcze, ale dziwne... Może był przeziębiony te 3 miesiące przed badaniem, albo bardziej zestresowany? Oby to tylko "wypadek przy pracy", a normalnie ma dobre wyniki ;)
Nie on wogule nie choruje. On jest typem faceta który się nie stresuje przed pójściem do lekarza i na badania. W dniu badania był w super chumorze to ja się bardziej stresowałam tym badaniem niż on.

reklama
Do góry