reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja 13 lat. Poznaliśmy się w szkole :) żyjemy bez ślubu, z psem rasy york [emoji14]
A ja zaraz będę robiła jagodzianki i oczywiście ich nie zjem [emoji1787][emoji85] a tak z innej beczki co by nie ciągle tylko owulacja i owulacja. Jak długo jesteście że swoimi partnerami/mężami i gdzie się poznaliście? Tak z ciekawości [emoji6]

My znamy się 4 lata i w grudniu mamy 4 rocznicę ślubu, który wzięliśmy po pół roku znajomości [emoji1787][emoji108] a poznaliśmy się przez fb nasze rodziny się rąk trochę znaja i nas chcieli wyswatać [emoji1787]

reklama
A ja zaraz będę robiła jagodzianki i oczywiście ich nie zjem 🤣🙈 a tak z innej beczki co by nie ciągle tylko owulacja i owulacja. Jak długo jesteście że swoimi partnerami/mężami i gdzie się poznaliście? Tak z ciekawości 😉

My znamy się 4 lata i w grudniu mamy 4 rocznicę ślubu, który wzięliśmy po pół roku znajomości 🤣👌 a poznaliśmy się przez fb nasze rodziny się rąk trochę znaja i nas chcieli wyswatać 🤣
13.12 będzie 15 lat jak jesteśmy razem, 20.09 12 lat po ślubie, ja mam 31,maz 32🙈🙈😁 poznaliśmy się w liceum🤣🤣

Ja 13 lat. Poznaliśmy się w szkole :) żyjemy bez ślubu, z psem rasy york [emoji14]

My mamy sznaucera olbrzyma 😍🥰

Ale fajny odzew dziewczyny czasem możemy też pobiadolic o innych rzeczach 😉

@Magdusia88 taaa jak pierwszy raz zobaczyłam jego zdjęcie to moja reakcja była 🙈🙉😱 nigdy w życiu się z nim nie spotkam, nie, nie i jeszcze raz nie 🤣 i za karę tak jakoś zaiskrzyło a że mieliśmy swoje lata wtedy ja 28 on 34 stwierdziliśmy, że legalizujemy i już 😉i tak sobie żyjemy, u nas 6 lat różnicy teraz ja 32 mąż 38 😉

Ej no, kobieto! ❤ cud kreseczka 😁 ja miałam ciuchy jaśniejszą ale dwa dni przed @, później już sciemniała jak się okres spóźnił jeden dzień. Gratulacje 🥺🥺

Ja też od wczoraj pije olej. Zastanawiam się ile? Muszę jeszcze doczytać czy łyżeczka to nie za mało 🤔 i odkąd zrezygnowalismy z zabezpieczania się to też były nogi w górze i udało się w pierwszym cyklu starań 😁 śmiać mi się chciało z tych nóg ale chyba to trochę działa 🙈🤣

Kochana, ja też wiem ze jak tylko zobaczę dwie kreseczki to będę rwać włosy że strachu... Ale z drugiej strony niczego innego bardziej nie pragnę 🙄😟

Byłam dzisiaj na badaniach. Masakra! 11 fiolek do pobrania... Mam skute obie ręce. Z każdej żyły poleciało trochę krwi i echo... Z niektórych nawet kropelka nie poszła. Ostatecznie skończyliśmy na żyłach na dłoni 🙈 wypiłam przed pobraniem 1,5l wody ale nawet to nie pomogło. Jutro pewnie wyjdą siniaki 🙄

Pytanie do dziewczyn które zażywają acard - bierzecie rano czy wieczorem? Mnie lekarz kazał brać wieczorem. Zaczynam od dzisiaj. Mam nadzieję że nie będę mieć żadnych epizodów z krwawieniami z nosa itd
Ja biorę wieczorem. Tez tak lekarz zalecił.
po za tym to nie jest aż taka dawka, żeby miało się coś dziać niepokojącego.spokojnie

Dziewczyny przyszła dziś @ niestety nie udało się w tym cyklu :/ jestem zaopatrzona w testy owulacyjne i zaczynamy dalsze starania😊
Trzymam kciuki za ten cykl 😉

hchyskjok6whd8wy.png

Ja biorę wieczorem. Tez tak lekarz zalecił.
po za tym to nie jest aż taka dawka, żeby miało się coś dziać niepokojącego.spokojnie
Ja też biorę wieczorem acard i myślałam że @ teraz będzie bardzo obfita bo się na czytałam a moja miesiączka nie wygląda jak miesiączka tylko jakieś ledwo co plamienie gdyby nie chodziło o komfort to by nie trza było zmieniać podpasek.

reklama
A powiedzcie, jaka apka do monitoringu cyklu, jest cos bezplatnego? Bo OvuFriend to tylko na miesiac bezpłatne, tak? Albo jak Wy monitorujecie? Nie chcę w kalendarzu sluzbowym, bo czasem z mojej poczty korzysta moj asystent, jak jestem na urlopie.
OvuFriend jest bardzo dobry... aż tyle znowu nie kosztuje. To zaledwie szklanka świeżego soku na miesiąc 👌🏻😁

Do góry