reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A ja zaraz będę robiła jagodzianki i oczywiście ich nie zjem 🤣🙈 a tak z innej beczki co by nie ciągle tylko owulacja i owulacja. Jak długo jesteście że swoimi partnerami/mężami i gdzie się poznaliście? Tak z ciekawości 😉

My znamy się 4 lata i w grudniu mamy 4 rocznicę ślubu, który wzięliśmy po pół roku znajomości 🤣👌 a poznaliśmy się przez fb nasze rodziny się rąk trochę znaja i nas chcieli wyswatać 🤣
Ja z moim w tym roku minie 8 lat jak.sie znamy i już 5 lat po ślubie. Poznali nas wspolni znajomi na dyskotece 😁 Nie była to miłość od pierwszego wejrzenia. Nie byl moim typem faceta ani z wygladu ani z charakteru. Pamiętam jak wyznał mi miłość A ja byłam przerażona bo przecież ja jeszcze nie.moge tego słowa powiedzieć!😱
A teraz jestem najszczesliwsza kobieta na świecie i wielka szczęściarze! Mój mąż nie jestem ideałem z wyglądu ( chociaz teraz mi sie strasznie podoba!) ale jest idealnym mężem 😍

A powiedzcie, jaka apka do monitoringu cyklu, jest cos bezplatnego? Bo OvuFriend to tylko na miesiac bezpłatne, tak? Albo jak Wy monitorujecie? Nie chcę w kalendarzu sluzbowym, bo czasem z mojej poczty korzysta moj asystent, jak jestem na urlopie.

A powiedzcie, jaka apka do monitoringu cyklu, jest cos bezplatnego? Bo OvuFriend to tylko na miesiac bezpłatne, tak? Albo jak Wy monitorujecie? Nie chcę w kalendarzu sluzbowym, bo czasem z mojej poczty korzysta moj asystent, jak jestem na urlopie.
Ja używam aplikacji flo jestem zadowolona. Ale kalendarzyk jest dobry dla osób z regularnymi cyklami. Ja go mam z przyzwyczajenia i wszystko tam zaznaczam i wpisuje.

A ja zaraz będę robiła jagodzianki i oczywiście ich nie zjem [emoji1787][emoji85] a tak z innej beczki co by nie ciągle tylko owulacja i owulacja. Jak długo jesteście że swoimi partnerami/mężami i gdzie się poznaliście? Tak z ciekawości [emoji6]

My znamy się 4 lata i w grudniu mamy 4 rocznicę ślubu, który wzięliśmy po pół roku znajomości [emoji1787][emoji108] a poznaliśmy się przez fb nasze rodziny się rąk trochę znaja i nas chcieli wyswatać [emoji1787]

Hehe nieźle was zeswatali, ja po pół roku przysiegliscie sobie miłość po grób! [emoji7]

Pracowałam w knajpie, przeprowadziłam się właśnie do nowego mieszkania, odeszłam od chłopa, bo powiedział, że nigdy się ze mną nie ożeni [emoji2368] wylam 3 miesiące po nim, myślałam że to TO.
Puste ściany bez mebli, spałam na podłodze [emoji1787] a w salonie stały ratanowe meble ogrodowe hahah. To wszystko co miałam. Telewizor dała mi koleżanka, bo jej szkoda mnie było, stoi do dziś - może kilka razy włączyłam.
Znalazłam w necie używana szafę za grosze i kolega obiecał (bo miał busa) , że mi pomoże ja odebrac, ale dzien wcześniej przestał odbierać telefony! Mój szef z knajpy znał takiego gościa, który prawie codziennie przychodzil do nas, pił piwo i się na mnie gapil. Ale ja byłam zajęta wyciem do księżyca, bo jakiś dupek mnie nie chciał za żonę [emoji16][emoji16] No i mój szef wiedział, że on ma busa, i się go zapytał, ja pociągnęłam temat i na następny dzień pojechaliśmy po moja szafę. Chciałam zapłacić, ale nie wziął pieniędzy, więc zaprosiłam go na kolację, no i gadaliśmy do 3 w nocy! No a potem się mnie zapytał (mnie, starej baby!) czy może mnie pocałować i już całuje prawie 4 lata[emoji4][emoji4][emoji4]
Kupiliśmy dom, planujemy dzieci (narazie nie wychodzi), a na wspominki o ślubie mówi, że jeszcze szuka tej właściwiej, więc żyjemy sobie tak na kocią łapę. [emoji4]

EDIT: ja mam 32, on 30 lat [emoji4]

Wiecie, mój chłop nie jest perfekcyjny ale pasujemy do siebie jak pięść do oka, myślimy to samo. Każdy ma swoje wady, ale dzień bez niego dniem straconym, a z nim zawsze lepiej [emoji4]

Ostatnia edycja:
A ja zaraz będę robiła jagodzianki i oczywiście ich nie zjem 🤣🙈 a tak z innej beczki co by nie ciągle tylko owulacja i owulacja. Jak długo jesteście że swoimi partnerami/mężami i gdzie się poznaliście? Tak z ciekawości 😉

My znamy się 4 lata i w grudniu mamy 4 rocznicę ślubu, który wzięliśmy po pół roku znajomości 🤣👌 a poznaliśmy się przez fb nasze rodziny się rąk trochę znaja i nas chcieli wyswatać 🤣
Dobry pomysł z tym tematem dla rozluźnienia ☺ ja to w ogóle jestem za tym żeby pisać tutaj o różnych innych rzeczach jak ktoś ma ochotę 🙂 bo zeswirujemy jak będziemy ciągle pisać o testach, śluzach itd 😁🙈 taka luzna propozycja ode mnie, wiadomo ze nie każdy musi się z tym zgadzać

Ja z moim znamy się 8 lat, poznaliśmy się na badoo (taki portal al'a fotka.pl 🤦‍♀️🤣). Pisaliśmy tylko i jakoś nie składało się na spotkanie ale potem zbliżał się czas mojej studniówki i szukałam na cito partnera 😁 napisalam mu prosto z mostu czy umie i czy lubi tańczyć i tak się potoczyło 🙈 7 sierpnia mamy pierwsza rocznicę ślubu ☺❤

Ja mojego M poznałam jak miałam 16 wtedy byliśmy razem ale krótko ,po 3 latach znów się spotkaliśmy i tak już zostało . Mówi się że 2razy się nie wchodzi do tej samej rzeki ale w moim przypadku to był dobry krok.Mieszkaliśmy razem w Holandii przez 4 lata po czym wróciliśmy i wzięliśmy ślub. 6.08 mija nam 9 lat po ślubie (termin miesiączki) Razem z mężem wiele przeszliśmy i wiemy że każde z nas może na siebie liczyć nawet w najgorszych chwilach.

reklama
Ja mojego męża znam prawie 6 lat - historia nudna, poznaliśmy się na imprezie u wspólnego znajomego :) ja zakochana po uszy, a ten w wieloletnim związku ;) później się nie widzieliśmy dłuższy czas i pół roku później kolejna impreza, stary już bez dziewczyny, no i zaskoczyło 👍😎 po ślubie jesteśmy nieco ponad rok.

Do góry