A ja zaraz będę robiła jagodzianki i oczywiście ich nie zjem [emoji1787][emoji85] a tak z innej beczki co by nie ciągle tylko owulacja i owulacja. Jak długo jesteście że swoimi partnerami/mężami i gdzie się poznaliście? Tak z ciekawości [emoji6]
My znamy się 4 lata i w grudniu mamy 4 rocznicę ślubu, który wzięliśmy po pół roku znajomości [emoji1787][emoji108] a poznaliśmy się przez fb nasze rodziny się rąk trochę znaja i nas chcieli wyswatać [emoji1787]
Hehe nieźle was zeswatali, ja po pół roku przysiegliscie sobie miłość po grób! [emoji7]
Pracowałam w knajpie, przeprowadziłam się właśnie do nowego mieszkania, odeszłam od chłopa, bo powiedział, że nigdy się ze mną nie ożeni [emoji2368] wylam 3 miesiące po nim, myślałam że to TO.
Puste ściany bez mebli, spałam na podłodze [emoji1787] a w salonie stały ratanowe meble ogrodowe hahah. To wszystko co miałam. Telewizor dała mi koleżanka, bo jej szkoda mnie było, stoi do dziś - może kilka razy włączyłam.
Znalazłam w necie używana szafę za grosze i kolega obiecał (bo miał busa) , że mi pomoże ja odebrac, ale dzien wcześniej przestał odbierać telefony! Mój szef z knajpy znał takiego gościa, który prawie codziennie przychodzil do nas, pił piwo i się na mnie gapil. Ale ja byłam zajęta wyciem do księżyca, bo jakiś dupek mnie nie chciał za żonę [emoji16][emoji16] No i mój szef wiedział, że on ma busa, i się go zapytał, ja pociągnęłam temat i na następny dzień pojechaliśmy po moja szafę. Chciałam zapłacić, ale nie wziął pieniędzy, więc zaprosiłam go na kolację, no i gadaliśmy do 3 w nocy! No a potem się mnie zapytał (mnie, starej baby!) czy może mnie pocałować i już całuje prawie 4 lata[emoji4][emoji4][emoji4]
Kupiliśmy dom, planujemy dzieci (narazie nie wychodzi), a na wspominki o ślubie mówi, że jeszcze szuka tej właściwiej, więc żyjemy sobie tak na kocią łapę. [emoji4]
EDIT: ja mam 32, on 30 lat [emoji4]
Wiecie, mój chłop nie jest perfekcyjny ale pasujemy do siebie jak pięść do oka, myślimy to samo. Każdy ma swoje wady, ale dzień bez niego dniem straconym, a z nim zawsze lepiej [emoji4]