reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja też zawsze marzyłam o dużej rodzinie 😊Pewnie dlatego że byłam sama z bratem a między nami aż 9 lat różnicy normalnie jak dla mnie przepaść. Nie mamy wspólnego języka wcale
Ja zawsze mówiłam o 2, sama mam 3 rodzenstwa ale troche na innych zasadach, jestem jedna z 1 malzenstwa, kiedys poszlam do znajomej miala w domu taki domowy chaos, tam ubrania tam talerze tam biegające dzieci i wiecie co zapragnęłam tego, kolejnym razem odwiedzila mnie znajoma z 3 dzieci i przy tym stole jak jedli obiad bylo az milo ❤️ jedyne powstrzymuje mnie fakt ze mamy 120m dom i musielibysmy dobudowywac kolejny pokoj 😁😁😁

reklama
Hej dziewczyny, mogę do Was dołączyć?
Staramy się z narzeczonym o drugą dzidzie, niestety w tym cyklu się nie udało i czekam aż przyjdzie @. Może dowiem się od Was czegoś ciekawego :)
Powiem Wam jeszcze co nie co o sobie.. Mam 25 lat i synka na pokładzie 4 lata. W czerwcu poroniłam (ciąża biochemiczna).
Hejka
Ja również staram się o 2 dziecko .Myślałam że w drugą ciążę znajdę bezproblemowo tak jak w pierwszą a tu bach dopiero po 3 cyklu się udało ale i tak nie utrzymałam ciąży i zabieg miałam w marcu (10 tydzień) Teraz zaczynam już 3 cykl i zobaczymy co będzie 🤷 Mój syn ma 7 lat a ja 33
pozdrawiam i życzę powodzenia .

Ja zawsze mówiłam o 2, sama mam 3 rodzenstwa ale troche na innych zasadach, jestem jedna z 1 malzenstwa, kiedys poszlam do znajomej miala w domu taki domowy chaos, tam ubrania tam talerze tam biegające dzieci i wiecie co zapragnęłam tego, kolejnym razem odwiedzila mnie znajoma z 3 dzieci i przy tym stole jak jedli obiad bylo az milo ❤ jedyne powstrzymuje mnie fakt ze mamy 120m dom i musielibysmy dobudowywac kolejny pokoj 😁😁😁
Wiem o co chodzi bo myślę właśnie o budowie domu z tego powodu. 😊

Hejka
Ja również staram się o 2 dziecko .Myślałam że w drugą ciążę znajdę bezproblemowo tak jak w pierwszą a tu bach dopiero po 3 cyklu się udało ale i tak nie utrzymałam ciąży i zabieg miałam w marcu (10 tydzień) Teraz zaczynam już 3 cykl i zobaczymy co będzie 🤷 Mój syn ma 7 lat a ja 33
pozdrawiam i życzę powodzenia .
Podobnie jak u mnie :( 1 ciaza za 1 razem biochemiczna 2 ciaza zdrowa syn 2.5 roku 3 ciaza po 1.5 roku za pierwszym razem zabieg w 11 tyg, ponad rok przerwy, hormony przez rok zwariowaly okres zawsze byl reguralny teraz dopiero wraca regularnosc a cos czuje ze zajsc w ciaze kolejna bedzie nie tak prosto... :(

Nigdy nie zastanawiałam się nad tym, ale moja mama okres dostała w wieku 14 lat, a menopauzę już miała w wieku 42,moja siostra 12 lat, a teraz ma 35 i już też jest przed menopauzom, ja mam 31 i może zrobię sobie takie badania bo jeśli mama i siostra tak wcześnie to kto wie
Ja dostałam okres w wieku 12 lat moja mama też podobnie jak 50 skończyła to zaczęła się menopauza...

A ja mam pytanie do dziewczyn, które miały minitoring. Czy zauważyłyście regułę z którego jajnika jest owulacja u was?

Podobnie jak u mnie :( 1 ciaza za 1 razem biochemiczna 2 ciaza zdrowa syn 2.5 roku 3 ciaza po 1.5 roku za pierwszym razem zabieg w 11 tyg, ponad rok przerwy, hormony przez rok zwariowaly okres zawsze byl reguralny teraz dopiero wraca regularnosc a cos czuje ze zajsc w ciaze kolejna bedzie nie tak prosto... :(
Ja przy drugiej ciąży dowiedziałam się że mam Hashimoto i gdyby nie ciąża to bym się w ogóle się nie dowiedziała , nie wiem czy to było przyczyną że nie utrzymałam tej ciąży . Pierwszą @ po zabiegu dostałam po 32 dniach ,drugą 28 ,trzecią po 24 dniach a teraz po 29 tak że cykle są rozjechane 😔 a zawsze miałam po 28,29 dni . Tak bardzo bym chciała żeby wszystko się unormowało i że w końcu zobaczę te II kreseczki czego i Tobie z całego ❤️ życzę

reklama
Hej dziewczyny, @ skończyła mi się 3 dni temu. Wczoraj wieczorem i dziś tak samo, ale tylko wieczorem mam ciemno brązowe plamienia. Nigdy tak nie miałam i troszkę się przestraszylam. Czy ktoras z Was tak miała?
ja miałam czasem nawet tak, że wydawało mi się że to koniec, po czym miałam dzień totalnej przerwy, a potem właśnie brązowe plamienia. Nie wiem czemu tak się dzieje, ale jak widać zdarza się.

Do góry