reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja też zawsze marzyłam o dużej rodzinie 😊Pewnie dlatego że byłam sama z bratem a między nami aż 9 lat różnicy normalnie jak dla mnie przepaść. Nie mamy wspólnego języka wcale
Ja zawsze mówiłam o 2, sama mam 3 rodzenstwa ale troche na innych zasadach, jestem jedna z 1 malzenstwa, kiedys poszlam do znajomej miala w domu taki domowy chaos, tam ubrania tam talerze tam biegające dzieci i wiecie co zapragnęłam tego, kolejnym razem odwiedzila mnie znajoma z 3 dzieci i przy tym stole jak jedli obiad bylo az milo ❤️ jedyne powstrzymuje mnie fakt ze mamy 120m dom i musielibysmy dobudowywac kolejny pokoj 😁😁😁

reklama
Hej dziewczyny, mogę do Was dołączyć?
Staramy się z narzeczonym o drugą dzidzie, niestety w tym cyklu się nie udało i czekam aż przyjdzie @. Może dowiem się od Was czegoś ciekawego :)
Powiem Wam jeszcze co nie co o sobie.. Mam 25 lat i synka na pokładzie 4 lata. W czerwcu poroniłam (ciąża biochemiczna).
Hejka
Ja również staram się o 2 dziecko .Myślałam że w drugą ciążę znajdę bezproblemowo tak jak w pierwszą a tu bach dopiero po 3 cyklu się udało ale i tak nie utrzymałam ciąży i zabieg miałam w marcu (10 tydzień) Teraz zaczynam już 3 cykl i zobaczymy co będzie 🤷 Mój syn ma 7 lat a ja 33
pozdrawiam i życzę powodzenia .

Ja zawsze mówiłam o 2, sama mam 3 rodzenstwa ale troche na innych zasadach, jestem jedna z 1 malzenstwa, kiedys poszlam do znajomej miala w domu taki domowy chaos, tam ubrania tam talerze tam biegające dzieci i wiecie co zapragnęłam tego, kolejnym razem odwiedzila mnie znajoma z 3 dzieci i przy tym stole jak jedli obiad bylo az milo ❤ jedyne powstrzymuje mnie fakt ze mamy 120m dom i musielibysmy dobudowywac kolejny pokoj 😁😁😁
Wiem o co chodzi bo myślę właśnie o budowie domu z tego powodu. 😊

Hejka
Ja również staram się o 2 dziecko .Myślałam że w drugą ciążę znajdę bezproblemowo tak jak w pierwszą a tu bach dopiero po 3 cyklu się udało ale i tak nie utrzymałam ciąży i zabieg miałam w marcu (10 tydzień) Teraz zaczynam już 3 cykl i zobaczymy co będzie 🤷 Mój syn ma 7 lat a ja 33
pozdrawiam i życzę powodzenia .
Podobnie jak u mnie :( 1 ciaza za 1 razem biochemiczna 2 ciaza zdrowa syn 2.5 roku 3 ciaza po 1.5 roku za pierwszym razem zabieg w 11 tyg, ponad rok przerwy, hormony przez rok zwariowaly okres zawsze byl reguralny teraz dopiero wraca regularnosc a cos czuje ze zajsc w ciaze kolejna bedzie nie tak prosto... :(

Nigdy nie zastanawiałam się nad tym, ale moja mama okres dostała w wieku 14 lat, a menopauzę już miała w wieku 42,moja siostra 12 lat, a teraz ma 35 i już też jest przed menopauzom, ja mam 31 i może zrobię sobie takie badania bo jeśli mama i siostra tak wcześnie to kto wie
Ja dostałam okres w wieku 12 lat moja mama też podobnie jak 50 skończyła to zaczęła się menopauza...

A ja mam pytanie do dziewczyn, które miały minitoring. Czy zauważyłyście regułę z którego jajnika jest owulacja u was?

Podobnie jak u mnie :( 1 ciaza za 1 razem biochemiczna 2 ciaza zdrowa syn 2.5 roku 3 ciaza po 1.5 roku za pierwszym razem zabieg w 11 tyg, ponad rok przerwy, hormony przez rok zwariowaly okres zawsze byl reguralny teraz dopiero wraca regularnosc a cos czuje ze zajsc w ciaze kolejna bedzie nie tak prosto... :(
Ja przy drugiej ciąży dowiedziałam się że mam Hashimoto i gdyby nie ciąża to bym się w ogóle się nie dowiedziała , nie wiem czy to było przyczyną że nie utrzymałam tej ciąży . Pierwszą @ po zabiegu dostałam po 32 dniach ,drugą 28 ,trzecią po 24 dniach a teraz po 29 tak że cykle są rozjechane 😔 a zawsze miałam po 28,29 dni . Tak bardzo bym chciała żeby wszystko się unormowało i że w końcu zobaczę te II kreseczki czego i Tobie z całego ❤️ życzę

reklama
Hej dziewczyny, @ skończyła mi się 3 dni temu. Wczoraj wieczorem i dziś tak samo, ale tylko wieczorem mam ciemno brązowe plamienia. Nigdy tak nie miałam i troszkę się przestraszylam. Czy ktoras z Was tak miała?
ja miałam czasem nawet tak, że wydawało mi się że to koniec, po czym miałam dzień totalnej przerwy, a potem właśnie brązowe plamienia. Nie wiem czemu tak się dzieje, ale jak widać zdarza się.

Do góry