reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

taki jest plan 😊a jak wyjdzie, to zobaczymy. Chciałabym umieć odpuścić, gdyby nie wychodziło przez dłuższy czas, mam trzy wspaniałe dziewczyny.

Ojej. Zazdraszczam.
Też mam trzy córki, ostatnia ma pół roku.
W tym roku kończę 38 lat i powiem ze moje marzenie mieć za rok 4.
Będziesz dla mnie wzorem!

reklama
Hm.. Ja miałam wcześnie bardzo 12 lat moja mama też coś koło tego teraz ma 57 i jeszcze jest w trakcie menopauzy więc też nie wiem czy jakaś reguła.

Czy badania lh i fsh obojętnie w którym dbiu cyklu?
Każda kobieta rodzi się że swoją ilością jajeczek, ale może gdzieś genetycznie też coś może być.

Badania między 3 a 5 dc

Każda kobieta rodzi się że swoją ilością jajeczek, ale może gdzieś genetycznie też coś może być.

Badania między 3 a 5 dc

Dzięki więc muszę to podzielić, ale jutro i tak jadę na badania może zrobię ta rezerwę też to chyba obojętnie kiedy🤔

Ja p... Za cenę tych badań które zrobiłam to już bym miała samochód 😱🙈🤣 co za kraj 🤬

Ojej. Zazdraszczam.
Ja zawsze marzyłam o 4,nawet niewiem czemu tak, ale mama zawsze mi mówiła, że już od dziecka tak mówiłam. Mam dwóch synów, chciałabym choć jedna córkę❤️ mam dwóch chłopaków, 13 i 8 lat

@Carry88 amh bez znaczenia kiedy

Ojej. Zazdraszczam.
Wszystko przed Tobą! Skoro mam być wzorem, to musi mi się udać! 😁Będę trzymała kciuki, żeby się Tobie udało, jeśli masz takie pragnienie 😊Ja dopiero od 6 miesięcy mam znowu okres po porodzie, kp wszystko zablokowało na rok 😉

Hej dziewczyny, mogę do Was dołączyć?
Staramy się z narzeczonym o drugą dzidzie, niestety w tym cyklu się nie udało i czekam aż przyjdzie @. Może dowiem się od Was czegoś ciekawego :)
Powiem Wam jeszcze co nie co o sobie.. Mam 25 lat i synka na pokładzie 4 lata. W czerwcu poroniłam (ciąża biochemiczna).

Nigdy nie zastanawiałam się nad tym, ale moja mama okres dostała w wieku 14 lat, a menopauzę już miała w wieku 42,moja siostra 12 lat, a teraz ma 35 i już też jest przed menopauzom, ja mam 31 i może zrobię sobie takie badania bo jeśli mama i siostra tak wcześnie to kto wie
To faktycznie bardzo szybko, moja mama ma 62 lata i ostatni okres miała w wieku 55 lat.

reklama
Hej dziewczyny, @ skończyła mi się 3 dni temu. Wczoraj wieczorem i dziś tak samo, ale tylko wieczorem mam ciemno brązowe plamienia. Nigdy tak nie miałam i troszkę się przestraszylam. Czy ktoras z Was tak miała?

Do góry