reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja jestem jedynaczką i jak kiedyś mi się to wydawało fajne, to z biegiem lat wiem na pewno, że nie chce tego dla swojego syna. Mój mąż ma 4 rodzeństwa :D optymalna jest dwójka, choć mąż coś brzęczy o 3 🙈
Chyba wczoraj miałam owulacje, w dzień stosunek, a wieczorem pobolewanie brzucha, aż takie, że miałam ochotę wziąć tabletkę przeciwbólowa, oj dawno już tak nie miałam .. doszukiwanie się objawow czas start :D

reklama
Ja jestem jedynaczką i jak kiedyś mi się to wydawało fajne, to z biegiem lat wiem na pewno, że nie chce tego dla swojego syna. Mój mąż ma 4 rodzeństwa :D optymalna jest dwójka, choć mąż coś brzęczy o 3 🙈
Chyba wczoraj miałam owulacje, w dzień stosunek, a wieczorem pobolewanie brzucha, aż takie, że miałam ochotę wziąć tabletkę przeciwbólowa, oj dawno już tak nie miałam .. doszukiwanie się objawow czas start :D
Powodzenia trzymam kciuki 😊

Czyli idziemy nadal razem, też miałam ciężka owulację✊✊✊ kiedy masz termin @?

Ja rowniez w tym miesiącu mialam ciezka owulacje kucie w macicy ponad tydzień :) kiedy testujecie dziewczyny?
Mnie codziennie w dodatku boli głowa :(
Owu miałam 14.07/15.07 w przyszłym tyg idę zrobię proga, zobaczę czy faktycznie była, po 14 dniach powinna być @ więc ok 28.07,testow mam pełno więc napewno szybciej zatestuje, jak wszystkie wykorzystam to już nie będę kupować😂choć mam nadzieję, że nie będą już potrzebne, a Ty kiedy testujesz? Bo już chyba w przyszłym tygodniu masz termin @?
A co do głowy to od owu mnie boli, ale u nas są straszne zmiany pogody, więc może temu

Owu miałam 14.07/15.07 w przyszłym tyg idę zrobię proga, zobaczę czy faktycznie była, po 14 dniach powinna być @ więc ok 28.07,testow mam pełno więc napewno szybciej zatestuje, jak wszystkie wykorzystam to już nie będę kupować😂choć mam nadzieję, że nie będą już potrzebne, a Ty kiedy testujesz? Bo już chyba w przyszłym tygodniu masz termin @?
A co do głowy to od owu mnie boli, ale u nas są straszne zmiany pogody, więc może temu
I u nas zmiany pogody, ja mam okres za 5 dni, kupiłam dwa testy jeden dzis zrobilam negatywny, rozbolał brzuch jak na okres tak wiec jestem nastawiona ale raczej negatywnie co do tego... :(

@Mama2018mama może nie wszystko stracone, choć lepiej się na gorsze nastawić, ja jak już mam objawy @ to wiem że przyjdzie, ale może u Ciebie akurat objawy są inne✊😉
Ja w tym cyklu idę na spontan. Zero testów owu i w razie czego test robię po terminie @.
Ja owu już w przyszłym cyklu nie robię, zostało mi po kilka sztuk z każdej firmy, ale już nie będę robić, bo mnie to męczy, mierze temp, czuje jajniki. Co do testów ciążowych, zbyt ciężka mam pracę i za dużo chemii, żebym mogła tak wyluzowac😒

reklama
@Mama2018mama może nie wszystko stracone, choć lepiej się na gorsze nastawić, ja jak już mam objawy @ to wiem że przyjdzie, ale może u Ciebie akurat objawy są inne✊😉

Ja owu już w przyszłym cyklu nie robię, zostało mi po kilka sztuk z każdej firmy, ale już nie będę robić, bo mnie to męczy, mierze temp, czuje jajniki. Co do testów ciążowych, zbyt ciężka mam pracę i za dużo chemii, żebym mogła tak wyluzowac😒
Ja objawow na okres nie mam żadnych prócz porannego dzisiejszego bolu brzucha ktory juz nie boli, ale kazdy cykl jest inny wiec okres moze mnie poprostu zaskoczyć :) wogole mnie nawet piersi nic nie bola, no może jedynie od owu nie moge zniesc zapachow perfum/plynow a nawet zapachu suchego szamponu i nawet to moze byc objaw @ ale najbardziej mi dokucza to, ze po poronieniu po owulacji hormony mi szaleja :(

Do góry