reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja jestem jedynaczką i jak kiedyś mi się to wydawało fajne, to z biegiem lat wiem na pewno, że nie chce tego dla swojego syna. Mój mąż ma 4 rodzeństwa :D optymalna jest dwójka, choć mąż coś brzęczy o 3 🙈
Chyba wczoraj miałam owulacje, w dzień stosunek, a wieczorem pobolewanie brzucha, aż takie, że miałam ochotę wziąć tabletkę przeciwbólowa, oj dawno już tak nie miałam .. doszukiwanie się objawow czas start :D

reklama
Ja jestem jedynaczką i jak kiedyś mi się to wydawało fajne, to z biegiem lat wiem na pewno, że nie chce tego dla swojego syna. Mój mąż ma 4 rodzeństwa :D optymalna jest dwójka, choć mąż coś brzęczy o 3 🙈
Chyba wczoraj miałam owulacje, w dzień stosunek, a wieczorem pobolewanie brzucha, aż takie, że miałam ochotę wziąć tabletkę przeciwbólowa, oj dawno już tak nie miałam .. doszukiwanie się objawow czas start :D
Powodzenia trzymam kciuki 😊

Czyli idziemy nadal razem, też miałam ciężka owulację✊✊✊ kiedy masz termin @?

Ja rowniez w tym miesiącu mialam ciezka owulacje kucie w macicy ponad tydzień :) kiedy testujecie dziewczyny?
Mnie codziennie w dodatku boli głowa :(
Owu miałam 14.07/15.07 w przyszłym tyg idę zrobię proga, zobaczę czy faktycznie była, po 14 dniach powinna być @ więc ok 28.07,testow mam pełno więc napewno szybciej zatestuje, jak wszystkie wykorzystam to już nie będę kupować😂choć mam nadzieję, że nie będą już potrzebne, a Ty kiedy testujesz? Bo już chyba w przyszłym tygodniu masz termin @?
A co do głowy to od owu mnie boli, ale u nas są straszne zmiany pogody, więc może temu

Owu miałam 14.07/15.07 w przyszłym tyg idę zrobię proga, zobaczę czy faktycznie była, po 14 dniach powinna być @ więc ok 28.07,testow mam pełno więc napewno szybciej zatestuje, jak wszystkie wykorzystam to już nie będę kupować😂choć mam nadzieję, że nie będą już potrzebne, a Ty kiedy testujesz? Bo już chyba w przyszłym tygodniu masz termin @?
A co do głowy to od owu mnie boli, ale u nas są straszne zmiany pogody, więc może temu
I u nas zmiany pogody, ja mam okres za 5 dni, kupiłam dwa testy jeden dzis zrobilam negatywny, rozbolał brzuch jak na okres tak wiec jestem nastawiona ale raczej negatywnie co do tego... :(

@Mama2018mama może nie wszystko stracone, choć lepiej się na gorsze nastawić, ja jak już mam objawy @ to wiem że przyjdzie, ale może u Ciebie akurat objawy są inne✊😉
Ja w tym cyklu idę na spontan. Zero testów owu i w razie czego test robię po terminie @.
Ja owu już w przyszłym cyklu nie robię, zostało mi po kilka sztuk z każdej firmy, ale już nie będę robić, bo mnie to męczy, mierze temp, czuje jajniki. Co do testów ciążowych, zbyt ciężka mam pracę i za dużo chemii, żebym mogła tak wyluzowac😒

reklama
@Mama2018mama może nie wszystko stracone, choć lepiej się na gorsze nastawić, ja jak już mam objawy @ to wiem że przyjdzie, ale może u Ciebie akurat objawy są inne✊😉

Ja owu już w przyszłym cyklu nie robię, zostało mi po kilka sztuk z każdej firmy, ale już nie będę robić, bo mnie to męczy, mierze temp, czuje jajniki. Co do testów ciążowych, zbyt ciężka mam pracę i za dużo chemii, żebym mogła tak wyluzowac😒
Ja objawow na okres nie mam żadnych prócz porannego dzisiejszego bolu brzucha ktory juz nie boli, ale kazdy cykl jest inny wiec okres moze mnie poprostu zaskoczyć :) wogole mnie nawet piersi nic nie bola, no może jedynie od owu nie moge zniesc zapachow perfum/plynow a nawet zapachu suchego szamponu i nawet to moze byc objaw @ ale najbardziej mi dokucza to, ze po poronieniu po owulacji hormony mi szaleja :(

Do góry