reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
@MojrAnka @Aguara ale macie fajne ekipy! Zazdroszczę :) mnie się zawsze marzyła duża rodzina, tak z 5-tka dzieci ;) mój mąż mi wyskoczył z 2-ką, co za pomysł! 😂 Ruskim targiem ustaliliśmy, że będzie 3-ka, jak Bóg da! Na razie to byle jedno nam się udało.... ;)
Ja też zawsze marzyłam o dużej rodzinie 😊Pewnie dlatego że byłam sama z bratem a między nami aż 9 lat różnicy normalnie jak dla mnie przepaść. Nie mamy wspólnego języka wcale

Hej dziewczyny, mogę do Was dołączyć?
Staramy się z narzeczonym o drugą dzidzie, niestety w tym cyklu się nie udało i czekam aż przyjdzie @. Może dowiem się od Was czegoś ciekawego :)
Powiem Wam jeszcze co nie co o sobie.. Mam 25 lat i synka na pokładzie 4 lata. W czerwcu poroniłam (ciąża biochemiczna).
Hej nie łam się napewno zobaczysz upragnione dwie kreseczki😊

Czulyscie cos konkretnego dziewczyny ktore maja juz pozytywny wynik testu, ze to jest ten miesiac? :) jakies przeczucia, inne objawy jak zazwyczaj?
W sumie ja w kazdej ciazy wiedziałam w 1 mialam ogromne skutki juz wiedziałam ze jestem, w drugiej okropny bol kosci a w 3 od owulacji bol kregoslupa z tylu 😁 w kazdej ciąży snil mi sie tez specyficzny sen :D
A teraz od samej owulacji kuje mnie macica raz mocniej raz slabiej i to wcale nie przypomina boli okresowych moze cos z tego bedzie :)
Ja nie przeczuwałam nic :)

U mnie dzisiaj 5 dc i jestem naładowana energia do działania 😁 okres się kończy i będziemy brać się do działania 😂🙉🙊🙈 będzie to pierwszy cykl na stymulacji, zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale muszę przyznać, że jakby nie mój mąż to dawno bym się poddała. Przy każdej porażce, przeciwności i każdym złym humorze stoi obok i dodaje mi sił. Każdy jego uśmiech i optymizm zmienia wszystko na lepsze, nawet jeśli później i tak się nie udaje. Bez niego bym nie dała rady ♥️ jeśli kiedyś nam się uda, to będzie najlepszym tatą ♥️

Hej, postanowiłam do Was dołączyć 🙂 mam 27 lat i od 12 miesięcy staramy się z mężem o maluszka. Powoli zbieramy się do diagnostyki, owulacje ok, cykle 28 dni (czasami coś się przesunie 1-2 dni), leczyłam 4 miesiące temu grzybicę i zakażenie bakteryjne....załatwiłam się samooceną szyjki i nadmierną higieną xd. Jakoś tak mi smutno, że nie działam ☹️

U mnie dzisiaj 5 dc i jestem naładowana energia do działania 😁 okres się kończy i będziemy brać się do działania 😂🙉🙊🙈 będzie to pierwszy cykl na stymulacji, zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale muszę przyznać, że jakby nie mój mąż to dawno bym się poddała. Przy każdej porażce, przeciwności i każdym złym humorze stoi obok i dodaje mi sił. Każdy jego uśmiech i optymizm zmienia wszystko na lepsze, nawet jeśli później i tak się nie udaje. Bez niego bym nie dała rady ♥ jeśli kiedyś nam się uda, to będzie najlepszym tatą ♥
Ja średnio co drugi cykl mam załamkę....po 2 dniach okresu mam ochotę zrobić tysiąc badań...a pod koniec już się cieszę, że za chwilę możemy dalej działać 😂 i tak w kółko....Chociaż przyznam Wam, że chyba trochę się zafiksowałam i dopiero teraz jak mam poczucie, że muszę się skupić na podniesieniu żelazaz łykam sobie olej z wiesiołka i spędzamy z mężem więcej czasu na wspólnym relaksie, to znów wróciła mi pasją, radość i pełna przyjemność z kochania ☺️

Hej, postanowiłam do Was dołączyć 🙂 mam 27 lat i od 12 miesięcy staramy się z mężem o maluszka. Powoli zbieramy się do diagnostyki, owulacje ok, cykle 28 dni (czasami coś się przesunie 1-2 dni), leczyłam 4 miesiące temu grzybicę i zakażenie bakteryjne....załatwiłam się samooceną szyjki i nadmierną higieną xd. Jakoś tak mi smutno, że nie działam ☹
W takim razie trzymam kciuku aby przy kolejnej probie sie udalo :) wiem co czujesz ja chodzilam smutna w dzien owulacji bo maz był w pracy :))

reklama
Hej dziewczyny, mogę do Was dołączyć?
Staramy się z narzeczonym o drugą dzidzie, niestety w tym cyklu się nie udało i czekam aż przyjdzie @. Może dowiem się od Was czegoś ciekawego :)
Powiem Wam jeszcze co nie co o sobie.. Mam 25 lat i synka na pokładzie 4 lata. W czerwcu poroniłam (ciąża biochemiczna).
Witaj :)) a starasz sie juz o dzidzie po poronieniu czy tez czekasz? Ja mialam 1 biochemiczna a po niej 4 dni przed owu wspolzycie, okresu nie dostałam a obok mnie rozpycha sie zdrowy 2.5 l:) podobno po poronieniu latwiej zajsc w ciaze bo organizm przestawiony jest na tryb ciąża, rozne byly zdania lekarzy niektorzy mowili mi ze nieczęsto spotykany przypadek inni ze mogłam poczekac ale jest moj kochany synek, ciąża byla bez problemów a on tfu tfu jest okazem zdrowia :)

Do góry