K
Katijah
Gość
A to faktJa też testow owu nie robie ale za każdym razem mowie, że zrobie test przy okresie a później ciekawosc wygrywa
Ja po śluzie określam możliwą owulacje, nie zawsze mnie jajniki bolą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to faktJa też testow owu nie robie ale za każdym razem mowie, że zrobie test przy okresie a później ciekawosc wygrywa
Wiesz co ja to samo jak mam wrecz potop to wtedy wiem. Sprawdzam w kalendarzu no tak zgadza sie dzis ten dzien ale przy owu bola mnie jajniki, mam zachcianki, boli brzuch, jestem rozdrazniona i wyczuwam zapachy, a i nieraz bola piersi okrutnie,A to fakt
Ja po śluzie określam możliwą owulacje, nie zawsze mnie jajniki bolą
W poprzednim miesiącu też myślałam że nie było owu, bo śluzu nie miałam, teraz pełno, sutki bolały, rozdrażniona jak na @ byłam, dzisiaj mnie strasznie swędzą sutkiWiesz co ja to samo jak mam wrecz potop to wtedy wiem. Sprawdzam w kalendarzu no tak zgadza sie dzis ten dzien ale przy owu bola mnie jajniki, mam zachcianki, boli brzuch, jestem rozdrazniona i wyczuwam zapachy, a i nieraz bola piersi okrutnie,
W poprzednim miesiącu nie odczuwalam nic i jakos mnie tak zebralo na rozmyslanie ze wtedy owu nie bylo bo byl to taki spokojny miesiąc, w tym juz wrocilo do normy
Wiecie, że ja nie zaobserwowałam objawów. Nigdy nie zwracałam na to uwagiW poprzednim miesiącu też myślałam że nie było owu, bo śluzu nie miałam, teraz pełno, sutki bolały, rozdrażniona jak na @ byłam, dzisiaj mnie strasznie swędzą sutki
Ja od 3 cykli wszystko monitoruje, bo teraz 13 cykl, przez 10 cykli nic nie sprawdzałam, bo było dla mnie normalne bzykanko-ciaza ani owu nie sprawdzałam, choć później jak przeglądałam w kalendarzyku to możliwe że dużo przed owu nie było przytulanek, niestety mąż stałe na nocki pracuje, ja na zmiany, więc ciężko było się zgracWiecie, że ja nie zaobserwowałam objawów. Nigdy nie zwracałam na to uwagi
No mój też na zmiany pracuje, dodatkowo wakacje - dzieci w domu to wiadomo jak jestJa od 3 cykli wszystko monitoruje, bo teraz 13 cykl, przez 10 cykli nic nie sprawdzałam, bo było dla mnie normalne bzykanko-ciaza ani owu nie sprawdzałam, choć później jak przeglądałam w kalendarzyku to możliwe że dużo przed owu nie było przytulanek, niestety mąż stałe na nocki pracuje, ja na zmiany, więc ciężko było się zgrac
Dokładnie, można by niekiedy rano przy weekendzie, ale dzieciary wcześniej wstają niż myNo mój też na zmiany pracuje, dodatkowo wakacje - dzieci w domu to wiadomo jak jest
Mam mięśniaka, więc może to i on się odzywa. Dziś pobolewa mnie jajnik, jakbym miała owulacje , jakieś dziwne akcjie hihija miałam czasem nawet tak, że wydawało mi się że to koniec, po czym miałam dzień totalnej przerwy, a potem właśnie brązowe plamienia. Nie wiem czemu tak się dzieje, ale jak widać zdarza się.