reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej, mam pytanie do dziewczyn które korzystają z appki OvuFriend - czy też miałyście sytuacje ze aplikacja przestała wam pokazywać wasze dane wymuszając zakup pakietu premium? Na pierwszym ekranie pojawiła mi się jakaś kłódka, a na detektorze oznak ciąży pojawiły się jakieś przykładowe dane z pakietu premium... próbuje coś z tym zrobić ale ciągle przekierowuje mnie do okna zakupowego :/

Załączniki

• 4254CB88-F05C-4397-A205-BB04FB00AF31.jpeg
    4254CB88-F05C-4397-A205-BB04FB00AF31.jpeg
    48,2 KB · Wyświetleń: 51
  • 6877AD34-4524-4CC6-B4D9-1F7470A7361A.jpeg
    6877AD34-4524-4CC6-B4D9-1F7470A7361A.jpeg
    215,7 KB · Wyświetleń: 65
  • 356D6103-660F-4C80-AD3C-4D19C4CC1B3E.jpeg
    356D6103-660F-4C80-AD3C-4D19C4CC1B3E.jpeg
    149,8 KB · Wyświetleń: 62
Hejka, ja się staram tak naprawdę od kwietnia tzn. Robimy co trzeba 😁 ten cykl jakoś tak brzydko mówiąc olalismy, zapomniałam spojrzeć na kalendarz, śluz był za to ładny, ale nie czułam pracującego jajnika w dni płodne. Dziś drugi dzień spóźnia się @. Żadnych objaw jej, chociaż zawsze bolał mnie brzuch i piersi. Teraz kompletnie nic. Od wczoraj mam problemy jelitowe 🥺
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki 😁
Trzymam kciuki, u mnie w dwóch ciążach tak było, zero objawów nadchodzącej @

Hej, mam pytanie do dziewczyn które korzystają z appki OvuFriend - czy też miałyście sytuacje ze aplikacja przestała wam pokazywać wasze dane wymuszając zakup pakietu premium? Na pierwszym ekranie pojawiła mi się jakaś kłódka, a na detektorze oznak ciąży pojawiły się jakieś przykładowe dane z pakietu premium... próbuje coś z tym zrobić ale ciągle przekierowuje mnie do okna zakupowego :/
Nie gadaj🤬 Ty masz najdłużej z nas, więc pewnie jest jakiś czas za darmo a później premium, dziady a myślałam, że jest za darmo, bo nic nie pisało o premium

Nie gadaj🤬 Ty masz najdłużej z nas, więc pewnie jest jakiś czas za darmo a później premium, dziady a myślałam, że jest za darmo, bo nic nie pisało o premium
No co za dziadostwo! 🤬 Najlepsze, że nie ma żadnej opcji rezygnacji z tej opcji 😤 No ja w sumie korzystam od zeszłego cyklu to też nie jakoś bardzo długo 😕 Będę jeszcze próbować ale zarówno po zalogowaniu się w przeglądarce jak i w appce na tel mam to samo...

reklama
Do góry