reklama
mrsmiki
Fanka BB :)
Mam te same objawy!Sprawdzę dziś i zobaczymy ale od kilku dni boli mnie na @ i nagle przechodzi strasznie dziwny ten cykl. I mam mega dużo śluzu!
mrsmiki
A ja dziewczyny jakoś się podlamalam.. Wcześniej pisałam tu o tym płodnym ślubie tak wcześnie od 7dc i że może owu przyszła w końcu, ale może wcześniej, ale wczoraj od rana mnie kuło podbrzusze, trochę ciągnęły jajniki i to by mi się z owu prognozowana z flo pokrywało, ja w Skowronkach do mojego jak wrócił z pracy, a on ze zmęczony i żebym się nie obrażała myślałam, że chociaż nad ranem pobrykamy, a on wstał nie słyszałam kiedy, zjadł śniadanie i obudził mnie jak już wychodził do pracy... Fuknelam na niego, że chyba nie chce jednak tego dziecka jak to facet obruszył się, wyszedł a mi pociekły łzy... Zafiksowałam się.
A może on po prostu sądzi, że i tak pęcherzyk nie pęknął znowu, więc odpuścił
Także taki dzień pełen smutku zaczynam
Eh, skąd ja to znam.
My kobiety niestety sie za bardzo nakręcamy. Ja też miałam tak, że chciałam codziennie się przytulać a najlepiej kilka razy dziennie. Bo się bałam straconego dnia. A kiedyś przytulanki były może co 3 dni. Dla mojego męża to coś nowego chyba i widziałam, żeby przestać cisnąć i o tym mówić, bo właśnie wtedy nic z tego nie wyjdzie.
Cały czas sobie powtarzam, żeby nie traktować tego jak fabryki tylko przyjemność i spodziewane szczęście.
Może spróbuj? Wiem, że łatwo się mówi, ale niestety inaczej się nie da. Łzy będziesz wykorzystywać podczas porodu. Nie rańcie się nawzajem.
Stelle
Ja wczoraj też trafiłam na bardzo dziwna panią endokrynolog wizyta normalnie kosztuje 200zl, dobrze ze byłam z Medicover bo gdybym miałam płacić normalnie za tą wizytę to chyba bym się załamała ja wyniki z TSH miałam kolejno:Dziewczyny mój wynik z 6.07 to 1.27 leki mam dalej brać 150 ale następna kontroli w styczniu lutym bo pow że już nie trzeba pilnować [emoji2368] ja sobie nie wyobrażam nie sprawdzać tsh. Muszę zmienić lekarza rodzinnego.
4 tydzień 3.39 i od 6 tygodnia letrox 50
7 tydzień 2.70 i letrox 75
Dwa tygodnie po poronieniu 0.71
Ft 4 cały czas blisko górnej granicy więc to akurat dobrze. Ale myślałam że zmniejszy mi dawkę a kazała brać cały czas też 75g i za trzy miesiące jak będziemy się starać jak tylko będzie test to zrobić znów TSH ft4 i przyjść na wizytę.
Dziewczyny, pytanie! Od kilku dni od rana mam straszne zawroty głowy. Kręci mi się nawet w łóżku... W ciągu dnia tego nie doświadczam ale fanki są bardzo dziwne. Wiązać to z letroxem? Nie mam pojęcia co może być przyczyna
@mrsmiki dokładnie! Dlatego ja się bardzo pilnuje, żeby jednak nie zafiksować się bardzo na te pomiary i wyliczenia. Boje się, że wtedy wszystko sprowadzi się do reprodukcji i seks będzie z zegarkiem i kalendarzemw ręku. A chyba nie o to chodzi choć oczywiście rozumiem, że jak ktoś się długo stara, to takie "lajtowe" podejście pewnie przechodzi ...
Dziewczyny, a odnośnie tej aplikacji ovufriend, to ja z kolei nie mogę jej zamknąć jak już ją włączę, to w ogóle nie pokazuje mi się dolny pasek z przyciskiem wyjścia chyba usunę, szczególnie, że w pewnym momencie wołają o chajsy!
Dziewczyny, a odnośnie tej aplikacji ovufriend, to ja z kolei nie mogę jej zamknąć jak już ją włączę, to w ogóle nie pokazuje mi się dolny pasek z przyciskiem wyjścia chyba usunę, szczególnie, że w pewnym momencie wołają o chajsy!
mrsmiki
Ja wczoraj też trafiłam na bardzo dziwna panią endokrynolog wizyta normalnie kosztuje 200zl, dobrze ze byłam z Medicover bo gdybym miałam płacić normalnie za tą wizytę to chyba bym się załamała ja wyniki z TSH miałam kolejno:
4 tydzień 3.39 i od 6 tygodnia letrox 50
7 tydzień 2.70 i letrox 75
Dwa tygodnie po poronieniu 0.71
Ft 4 cały czas blisko górnej granicy więc to akurat dobrze. Ale myślałam że zmniejszy mi dawkę a kazała brać cały czas też 75g i za trzy miesiące jak będziemy się starać jak tylko będzie test to zrobić znów TSH ft4 i przyjść na wizytę.
Dziewczyny, pytanie! Od kilku dni od rana mam straszne zawroty głowy. Kręci mi się nawet w łóżku... W ciągu dnia tego nie doświadczam ale fanki są bardzo dziwne. Wiązać to z letroxem? Nie mam pojęcia co może być przyczyna
Mój lekarz mi chyba mówił, że tak może być po tym leku. Ja bym to wiązała z tym.
Kala_kalus
Aktywna w BB
Dziewczyny 26dc wstałam z okropnym kluciem w podbrzuszu, całkiem inaczej niż ból na okres do tego dziwne nudności ale brak wymiotów.. za to cała noc śniło mi się, ze wymiotowałam. Jest nadzieja
mrsmiki
Mocno trzymam kciuki!Dziewczyny 26dc wstałam z okropnym kluciem w podbrzuszu, całkiem inaczej niż ból na okres do tego dziwne nudności ale brak wymiotów.. za to cała noc śniło mi się, ze wymiotowałam. Jest nadzieja
reklama
K
Katijah
Gość
Aty przed testem?Dziewczyny 26dc wstałam z okropnym kluciem w podbrzuszu, całkiem inaczej niż ból na okres do tego dziwne nudności ale brak wymiotów.. za to cała noc śniło mi się, ze wymiotowałam. Jest nadzieja