Martxx1
Fanka BB :)
Który masz dc, kiedy testujesz?No właśnie intuicja nas zwodzi w takim wypadku....
Ja też czuję objawy
Dziewuchy co tam słabo testujecie w tym tygodniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który masz dc, kiedy testujesz?No właśnie intuicja nas zwodzi w takim wypadku....
Ja też czuję objawy
Mam to samo hahaŚciągnęłam ta apke Ovufriend i za cholere jej nie kumam
Trzymam kciuki, u mnie w dwóch ciążach tak było, zero objawów nadchodzącej @Hejka, ja się staram tak naprawdę od kwietnia tzn. Robimy co trzeba ten cykl jakoś tak brzydko mówiąc olalismy, zapomniałam spojrzeć na kalendarz, śluz był za to ładny, ale nie czułam pracującego jajnika w dni płodne. Dziś drugi dzień spóźnia się @. Żadnych objaw jej, chociaż zawsze bolał mnie brzuch i piersi. Teraz kompletnie nic. Od wczoraj mam problemy jelitowe
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki
Nie gadaj Ty masz najdłużej z nas, więc pewnie jest jakiś czas za darmo a później premium, dziady a myślałam, że jest za darmo, bo nic nie pisało o premiumHej, mam pytanie do dziewczyn które korzystają z appki OvuFriend - czy też miałyście sytuacje ze aplikacja przestała wam pokazywać wasze dane wymuszając zakup pakietu premium? Na pierwszym ekranie pojawiła mi się jakaś kłódka, a na detektorze oznak ciąży pojawiły się jakieś przykładowe dane z pakietu premium... próbuje coś z tym zrobić ale ciągle przekierowuje mnie do okna zakupowego :/
Ja już na staraczkach I połowy zauważyłam, że jak ja mam owu to mało testujących dziewczyn, ale na koniec miesiąca ja dostaje @ a kreski ciążowe sypia się jak z rekawaKtóry masz dc, kiedy testujesz?
Dziewuchy co tam słabo testujecie w tym tygodniu
No co za dziadostwo! Najlepsze, że nie ma żadnej opcji rezygnacji z tej opcji No ja w sumie korzystam od zeszłego cyklu to też nie jakoś bardzo długo Będę jeszcze próbować ale zarówno po zalogowaniu się w przeglądarce jak i w appce na tel mam to samo...Nie gadaj Ty masz najdłużej z nas, więc pewnie jest jakiś czas za darmo a później premium, dziady a myślałam, że jest za darmo, bo nic nie pisało o premium
Oby tak było i u mnie chociaż mamy urlop niedługo i wakacje zaplanowane na działanie, może już nie będą potrzebne hahaTrzymam kciuki, u mnie w dwóch ciążach tak było, zero objawów nadchodzącej @
Haha, to ze mną jest tak samoJa już na staraczkach I połowy zauważyłam, że jak ja mam owu to mało testujących dziewczyn, ale na koniec miesiąca ja dostaje @ a kreski ciążowe sypia się jak z rekawa