reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej, mam pytanie do dziewczyn które korzystają z appki OvuFriend - czy też miałyście sytuacje ze aplikacja przestała wam pokazywać wasze dane wymuszając zakup pakietu premium? Na pierwszym ekranie pojawiła mi się jakaś kłódka, a na detektorze oznak ciąży pojawiły się jakieś przykładowe dane z pakietu premium... próbuje coś z tym zrobić ale ciągle przekierowuje mnie do okna zakupowego :/

Załączniki

• 4254CB88-F05C-4397-A205-BB04FB00AF31.jpeg
    4254CB88-F05C-4397-A205-BB04FB00AF31.jpeg
    48,2 KB · Wyświetleń: 55
  • 6877AD34-4524-4CC6-B4D9-1F7470A7361A.jpeg
    6877AD34-4524-4CC6-B4D9-1F7470A7361A.jpeg
    215,7 KB · Wyświetleń: 69
  • 356D6103-660F-4C80-AD3C-4D19C4CC1B3E.jpeg
    356D6103-660F-4C80-AD3C-4D19C4CC1B3E.jpeg
    149,8 KB · Wyświetleń: 66
Hejka, ja się staram tak naprawdę od kwietnia tzn. Robimy co trzeba 😁 ten cykl jakoś tak brzydko mówiąc olalismy, zapomniałam spojrzeć na kalendarz, śluz był za to ładny, ale nie czułam pracującego jajnika w dni płodne. Dziś drugi dzień spóźnia się @. Żadnych objaw jej, chociaż zawsze bolał mnie brzuch i piersi. Teraz kompletnie nic. Od wczoraj mam problemy jelitowe 🥺
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki 😁
Trzymam kciuki, u mnie w dwóch ciążach tak było, zero objawów nadchodzącej @

Hej, mam pytanie do dziewczyn które korzystają z appki OvuFriend - czy też miałyście sytuacje ze aplikacja przestała wam pokazywać wasze dane wymuszając zakup pakietu premium? Na pierwszym ekranie pojawiła mi się jakaś kłódka, a na detektorze oznak ciąży pojawiły się jakieś przykładowe dane z pakietu premium... próbuje coś z tym zrobić ale ciągle przekierowuje mnie do okna zakupowego :/
Nie gadaj🤬 Ty masz najdłużej z nas, więc pewnie jest jakiś czas za darmo a później premium, dziady a myślałam, że jest za darmo, bo nic nie pisało o premium

Nie gadaj🤬 Ty masz najdłużej z nas, więc pewnie jest jakiś czas za darmo a później premium, dziady a myślałam, że jest za darmo, bo nic nie pisało o premium
No co za dziadostwo! 🤬 Najlepsze, że nie ma żadnej opcji rezygnacji z tej opcji 😤 No ja w sumie korzystam od zeszłego cyklu to też nie jakoś bardzo długo 😕 Będę jeszcze próbować ale zarówno po zalogowaniu się w przeglądarce jak i w appce na tel mam to samo...

reklama
Do góry