reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej, mam pytanie do dziewczyn które korzystają z appki OvuFriend - czy też miałyście sytuacje ze aplikacja przestała wam pokazywać wasze dane wymuszając zakup pakietu premium? Na pierwszym ekranie pojawiła mi się jakaś kłódka, a na detektorze oznak ciąży pojawiły się jakieś przykładowe dane z pakietu premium... próbuje coś z tym zrobić ale ciągle przekierowuje mnie do okna zakupowego :/
Ooo 😮 to jednak zostanę przy flo 🤣

reklama
A test kiedy robiłaś?
U mnie owu w tym miesiącu raczej nie było, bo robiłam proga i wyszło niecałe 10,także raczej o tyle nie przesunęła się owu.. Chociaz z moimi cyklami wszystko możliwe.. Jak nie dostanę do 16 to zrobię dziś po południu bo nie mam w domu, a mój polowek kupił i przywiezie po pracy 😊

Glupota.. Człowiek nigdy wie, że cykl stracony a testuje 🤣🤣🤣

reklama
A ja dziewczyny jakoś się podlamalam.. Wcześniej pisałam tu o tym płodnym ślubie tak wcześnie od 7dc i że może owu przyszła w końcu, ale może wcześniej, ale wczoraj od rana mnie kuło podbrzusze, trochę ciągnęły jajniki i to by mi się z owu prognozowana z flo pokrywało, ja w Skowronkach do mojego jak wrócił z pracy, a on ze zmęczony i żebym się nie obrażała 🙄 myślałam, że chociaż nad ranem pobrykamy, a on wstał nie słyszałam kiedy, zjadł śniadanie i obudził mnie jak już wychodził do pracy... 😕 Fuknelam na niego, że chyba nie chce jednak tego dziecka 😔 jak to facet obruszył się, wyszedł a mi pociekły łzy... Zafiksowałam się.
A może on po prostu sądzi, że i tak pęcherzyk nie pęknął znowu, więc odpuścił 🙄
Także taki dzień pełen smutku zaczynam 🤷‍♀️

Do góry