reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej, mam pytanie do dziewczyn które korzystają z appki OvuFriend - czy też miałyście sytuacje ze aplikacja przestała wam pokazywać wasze dane wymuszając zakup pakietu premium? Na pierwszym ekranie pojawiła mi się jakaś kłódka, a na detektorze oznak ciąży pojawiły się jakieś przykładowe dane z pakietu premium... próbuje coś z tym zrobić ale ciągle przekierowuje mnie do okna zakupowego :/
Ooo 😮 to jednak zostanę przy flo 🤣

reklama
A test kiedy robiłaś?
U mnie owu w tym miesiącu raczej nie było, bo robiłam proga i wyszło niecałe 10,także raczej o tyle nie przesunęła się owu.. Chociaz z moimi cyklami wszystko możliwe.. Jak nie dostanę do 16 to zrobię dziś po południu bo nie mam w domu, a mój polowek kupił i przywiezie po pracy 😊

Glupota.. Człowiek nigdy wie, że cykl stracony a testuje 🤣🤣🤣

reklama
A ja dziewczyny jakoś się podlamalam.. Wcześniej pisałam tu o tym płodnym ślubie tak wcześnie od 7dc i że może owu przyszła w końcu, ale może wcześniej, ale wczoraj od rana mnie kuło podbrzusze, trochę ciągnęły jajniki i to by mi się z owu prognozowana z flo pokrywało, ja w Skowronkach do mojego jak wrócił z pracy, a on ze zmęczony i żebym się nie obrażała 🙄 myślałam, że chociaż nad ranem pobrykamy, a on wstał nie słyszałam kiedy, zjadł śniadanie i obudził mnie jak już wychodził do pracy... 😕 Fuknelam na niego, że chyba nie chce jednak tego dziecka 😔 jak to facet obruszył się, wyszedł a mi pociekły łzy... Zafiksowałam się.
A może on po prostu sądzi, że i tak pęcherzyk nie pęknął znowu, więc odpuścił 🙄
Także taki dzień pełen smutku zaczynam 🤷‍♀️

Do góry