reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

:) Aloha, witam wszystkie Panie, które zaczynają starania o dziecko w 2 połowie roku :)
Jak tam cykle uregulowane :)?
Hejka, ja się staram tak naprawdę od kwietnia tzn. Robimy co trzeba 😁 ten cykl jakoś tak brzydko mówiąc olalismy, zapomniałam spojrzeć na kalendarz, śluz był za to ładny, ale nie czułam pracującego jajnika w dni płodne. Dziś drugi dzień spóźnia się @. Żadnych objaw jej, chociaż zawsze bolał mnie brzuch i piersi. Teraz kompletnie nic. Od wczoraj mam problemy jelitowe 🥺
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki 😁

reklama
Chyba tobie już odpowiadałam [emoji6]
3% to tylko 1% mniej niż norma 4%. Może i obniżone, ale!!!!

500 000 plemników w ejakulacie!!!! To jest wynik!

Tak wiem że nie jest źle ale martwią mnie te komentarze pod tabelką że wysoce prawdopodobna niepłodność immunologiczna

Tam na tej nie pogniecionej kartce pod spodem pod tymi 3% jest podana ilość tych 3%, 15 mln!

Mój partner ma liczbę całkowita w ejakulacie 5 mln i z tego 2% morfo! Możesz sobie obliczyć ile to jest 2% z 5 mln. Z twojego partnera jest 3% z 500 mln! Wyniki twojego partnera są super!

Patrz na to całościowo i nie skupiaj się na jednym obniżonym wyniku. Ma świetne wyniki! [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

Hejka, ja się staram tak naprawdę od kwietnia tzn. Robimy co trzeba 😁 ten cykl jakoś tak brzydko mówiąc olalismy, zapomniałam spojrzeć na kalendarz, śluz był za to ładny, ale nie czułam pracującego jajnika w dni płodne. Dziś drugi dzień spóźnia się @. Żadnych objaw jej, chociaż zawsze bolał mnie brzuch i piersi. Teraz kompletnie nic. Od wczoraj mam problemy jelitowe 🥺
Mam nadzieje ze się nie pojawi! Powodzenia 🥰

Hej, no to trzymamy kciuki, kiedy robisz test????
Hejka, ja się staram tak naprawdę od kwietnia tzn. Robimy co trzeba [emoji16] ten cykl jakoś tak brzydko mówiąc olalismy, zapomniałam spojrzeć na kalendarz, śluz był za to ładny, ale nie czułam pracującego jajnika w dni płodne. Dziś drugi dzień spóźnia się @. Żadnych objaw jej, chociaż zawsze bolał mnie brzuch i piersi. Teraz kompletnie nic. Od wczoraj mam problemy jelitowe [emoji3064]
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki [emoji16]

Poczekam jeszcze z dzień albo dwa.
W którymś z ostatnich cykli za bardzo się nakrecilam, wręcz wkrecilam sobie, że pewnie już się udało. Bóle piersi, ci
Poczekam dzień albo dwa jeszcze. Nie chce się znów rozczarować...

Poczekam jeszcze z dzień albo dwa.
W którymś z ostatnich cykli za bardzo się nakrecilam, wręcz wkrecilam sobie, że pewnie już się udało. Bóle piersi, ci

Poczekam dzień albo dwa jeszcze. Nie chce się znów rozczarować...
Nie mogłam skończyć poprzedniej odpowiedzi. Telefon się zawiesił. Pisałam o objawach, że bolały piersi, miały ciemne otoczki i już myśleliśmy że zaskoczyło, a @ przyszła 2 dni spóźniona. Teraz czekamy grzecznie 😁

A test zrobisz?

Jeśli chodzi o ból jajnika to nie jest tak, że jeśli boli to owulacji nie ma....

reklama
Nie mogłam skończyć poprzedniej odpowiedzi. Telefon się zawiesił. Pisałam o objawach, że bolały piersi, miały ciemne otoczki i już myśleliśmy że zaskoczyło, a @ przyszła 2 dni spóźniona. Teraz czekamy grzecznie 😁
No właśnie intuicja nas zwodzi w takim wypadku....
Ja też czuję objawy 😄😄😄🤦‍♀️

Do góry