reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Jak tak poznaje Wasze historie, niepowodzenia i walkę o pierwsze dziecko to aż mi głupio, że ja tu jestem na tym forum. Wcześniej nie pomyślałabym, że aż tak dużo młodych dziewczyn ma problemy z zajściem lub donoszeniem ciąży. W moim przypadku to powinnam się cieszyć z tego co mam i dać chyba spokój, nawet rozpoczynające dni płodne mnie nie cieszą[emoji17]
Każdy niesie swój bagaż doświadczeń, nie masz co sobie wyrzucać, że Twoje problemy są mniejsze niż innych [emoji6] ważne żeby doceniać to co się ma, na pewnie rzeczy nie mamy wpływu. Ja myślę że na niewiele, ale jednak są takie [emoji4]

reklama
Ja do póki nie trafiłam na to forum nie wiedziałam że jest coś takiego jak beta albo mutacje czy jakieś inne badania. Myślałam że jestem 1 na 1000 co traci ciąże i nikt mnie nie zrozumie. A jak weszłam na to forum tyle przykrych doświadczeń i to jeszcze u młodych kobiet. To jest nie dowierzanie po prostu że takie rzeczy się dzieją.
Ja też nie wiedziałam, nawet nie pomyślałam że tyle kobiet traci ciążę, dopóki nie weszłam na to forum poszukać porady .Będąc tu towarzyszy mi nadzieja bo w końcu wielu udało szczęśliwie spróbować kolejny raz. Mi się udało za pierwszym razem zajsc w ciążę, niedowierzalam że tak szybko, te starania nie były wyliczane po prostu spróbowalismy i się udało niestety nasza radość trwała krótko.Straciłam, ciąża się nie rozwinęła. Teraz próbujemy znowu, ciężko było mi zrozumieć czemu, przecież jestem młoda, zdrowa a spotkało mnie coś takiego. Wchodząc na te forum czytam historię kobiet które wiele przeszły, o wiele większe i ciężkie starania ale się nie poddają. I mi towarzyszy ciągły strach ale pokładam nadzieję że los się do nas uśmiechnie. Trzymam za wszystkie kciuki byśmy mogły jak najszybciej tulic swoje dzieci.

Ja też nie wiedziałam, nawet nie pomyślałam że tyle kobiet traci ciążę, dopóki nie weszłam na to forum poszukać porady .Będąc tu towarzyszy mi nadzieja bo w końcu wielu udało szczęśliwie spróbować kolejny raz. Mi się udało za pierwszym razem zajsc w ciążę, niedowierzalam że tak szybko, te starania nie były wyliczane po prostu spróbowalismy i się udało niestety nasza radość trwała krótko.Straciłam, ciąża się nie rozwinęła. Teraz próbujemy znowu, ciężko było mi zrozumieć czemu, przecież jestem młoda, zdrowa a spotkało mnie coś takiego. Wchodząc na te forum czytam historię kobiet które wiele przeszły, o wiele większe i ciężkie starania ale się nie poddają. I mi towarzyszy ciągły strach ale pokładam nadzieję że los się do nas uśmiechnie. Trzymam za wszystkie kciuki byśmy mogły jak najszybciej tulic swoje dzieci.
Też do mnie dotarło ile ludzi ma problem z potomstwem. Nigdy jakoś większej wagi nie przykładałam dopóki nie trafiłam na tą grupę.
Myślę, że warto walczyć. Zawsze jest szansa. Nigdy nie wiadomo co los przyniesie. Dlatego trzymam kciuki za was wszystkie i za siebie. :)

Fajnie dziewczyny, ze jesteście :-) że pomimo strat i trudności w zajściu w ciążę, jesteście tutaj pomagając innym, dając im dobre słowo i czasami jak trzeba stawiacie do pionu. Wam również jest ciężko słysząc, że kolejna dziewczyna zaszła w ciążę, a u was nie jest to takie proste, a i tak pomagacie nadal. Jesteście naprawdę wielkie, macie dobre serduszko i Bog/los/czy cokolwiek innego w co wierzycie na pewno wam to wynagrodzi :*

A co do apki ovufriend to ja nie mogę znaleźć, pewnie w tym kraju nie jest dostępna, nie mieszkam w pl. Weszłam z ciekawości na stronę i teraz na wprowadzanie temp i objawow trzeba mieć abonament premium?

Fajnie dziewczyny, ze jesteście :-) że pomimo strat i trudności w zajściu w ciążę, jesteście tutaj pomagając innym, dając im dobre słowo i czasami jak trzeba stawiacie do pionu. Wam również jest ciężko słysząc, że kolejna dziewczyna zaszła w ciążę, a u was nie jest to takie proste, a i tak pomagacie nadal. Jesteście naprawdę wielkie, macie dobre serduszko i Bog/los/czy cokolwiek innego w co wierzycie na pewno wam to wynagrodzi :*

A co do apki ovufriend to ja nie mogę znaleźć, pewnie w tym kraju nie jest dostępna, nie mieszkam w pl. Weszłam z ciekawości na stronę i teraz na wprowadzanie temp i objawow trzeba mieć abonament premium?
Link do: OvuFriend - kalendarz dni płodnych, miesiączkowy - Apps on Google Play link do sklep play o ile masz androida nie trzeba mieć premium

Nie wiem czy czymś można "naprawić" nasienie. Na kolejnej wizycie będę pytała jaka metoda wchodzi w grę. Mój mąż łyka witaminy ale nie poprawia to nasienia.
Mój bierze profertil teraz kończy trzecie opakowanie i różnica jest ruch postępowy z 5% do 33 % tylko ze ma tylko 3 % prawidłowej budowy :/

Załączniki

• 947025DE-7FA8-493B-BA28-AA01A088C3C4.jpeg
    947025DE-7FA8-493B-BA28-AA01A088C3C4.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 70
  • 52D0B366-F4B3-4EC8-AACA-BC8CEBB9EA74.jpeg
    52D0B366-F4B3-4EC8-AACA-BC8CEBB9EA74.jpeg
    115,8 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Mój bierze profertil teraz kończy trzecie opakowanie i różnica jest ruch postępowy z 5% do 33 % tylko ze ma tylko 3 % prawidłowej budowy :/
Chyba tobie już odpowiadałam [emoji6]
3% to tylko 1% mniej niż norma 4%. Może i obniżone, ale!!!!

500 000 plemników w ejakulacie!!!! To jest wynik!

Tam na tej nie pogniecionej kartce pod spodem pod tymi 3% jest podana ilość tych 3%, 15 mln!

Mój partner ma liczbę całkowita w ejakulacie 5 mln i z tego 2% morfo! Możesz sobie obliczyć ile to jest 2% z 5 mln. Z twojego partnera jest 3% z 500 mln! Wyniki twojego partnera są super!

Patrz na to całościowo i nie skupiaj się na jednym obniżonym wyniku. Ma świetne wyniki! [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

Do góry