młoda1994
Fanka BB :)
Ja bym próbowała od dzisiaj i 3-4 dni dziennie.Dziewczyny kiedy się starać po pregnylu ? Wzielam o 18:00
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym próbowała od dzisiaj i 3-4 dni dziennie.Dziewczyny kiedy się starać po pregnylu ? Wzielam o 18:00
No ja pierwszą czułam w 16 TC ale ja tam wierzę lekarzom ja też dużo czytam ale wolę jednak wierzyć lekarzomPierwsze słyszę, żeby przy kolejnych ciążach były wyczuwalne ruchy zarodka w 8 tc Wcześniejsze odczuwanie w kolejnych ciążach, to np. 14-15 tc zamiast 18-20 tc Może trochę wcześniej, ale 8 to pierwsze słyszę a sporo czytałam na ten temat
Nie rozumiem...Ja bym próbowała od dzisiaj i 3-4 dni dziennie.
O 23 raczejNie rozumiem...
Ale właśnie myślę że może od dzisiaj trzeba.... Pregnyl wzięłam o 18:00 a mąż z pracy wróci dopiero o 11 jutro.
Testy negatywne. Aby był pozytywny muszą być dwie takie same kreski lub testowa mocniejsza od kontrolnej.Zobacz załącznik 1162501Zobacz załącznik 1162501
Dizewczyny czy to pozytywny test owu? To moj pierwszy miesiac z tymk testami i pierwszy raz taka ciemna ,ale nie wiem czy kwalifikuje sie na pozytyw
Chodzi mi że zaczynacie dzisiaj a kończycie np dopiero niedziela poniedziałek. Taki kilku dniowy maraton zróbcie.Nie rozumiem...
Ale właśnie myślę że może od dzisiaj trzeba.... Pregnyl wzięłam o 18:00 a mąż z pracy wróci dopiero o 11 jutro.
Ok dziękuję. Ale czy to moze oznaczac ze owulacja sie zbliza ? Bo poprzednie kreski byly praktycznie bladeTesty negatywne. Aby był pozytywny muszą być dwie takie same kreski lub testowa mocniejsza od kontrolnej.
Przepraszam że się wtrącę ale ja także choruje na epi od 6 roku życia i powiem Tobie że też obawiam się o siebie ale od 3 lat nie mam ataków ponieważ lekarz wypisał mi olejek CBD który bardzo dużo mi pomógł z atakami które miałam po 6 razy dziennie... Wcześniej brałam leki które wzmagały mi ataki a teraz jak ręka odjął.Ja mam trochę utrudniona sytuacja ponieważ choruje na epilepsje i ani jazda na rolkach na rowerze żaden basen jeziora siłka odpada. Spacery tylko z osobą towarzyszącą i nie na długo i tylko w okolicach gdzie są ławki w razie wu żeby sobie usiąść. A spacery w takie upały jakie mamy teraz wogule odpada. Wychodzę z domu jak muszę i tam gdzie się da to korzystam z transportu publicznego. Dlatego lekarze proponują operacje bariatryczna bo wtedy na bank zejdę z wagi trzy cyfrowej. Innego wyjścia dla mnie nie maja. Ale ja się trochę boję ale dla własnego dobra zaryzykuje i co raz bardziej jestem za zwłaszcza że osoby które znam po takiej operacji z pl są zadowoleni i ładnie wyglądają a wyniki jak u noworodka. Mój brat też się na tą operacje zdecydował właśnie czeka na termin bo koronaswirus wszystko komplikuje.
Zbliża się pik LH nie owu. Testy owu nie dawaja 100% pewności że owu będziesz miała. Możesz mieć bordowe krechy a owu może nie być.Ok dziękuję. Ale czy to moze oznaczac ze owulacja sie zbliza ? Bo poprzednie kreski byly praktycznie blade