Magdusia88
Fanka BB :)
A co możesz mi powiedzieć więcej o łączeniu produktów?@Magdusia88 to chyba masz odpowiedź czemu ciężko Ci schudnąć, bo chyba wcześniej wspominałaś. Dobra dieta i pójdzie raz dwa, ja takie właśnie 15kg zrzucilam a cukrzyca ciążowa nie jest taka straszna po prostu trzeba się pilnować, ale czego się dla dziecka już nie zrobi [emoji7]
Czasami wydaje nam się, że odżywiamy się zdrowo i obiektywnie tak może byc, ale czasami sami źle łączymy produkty i dlatego nie chudniemy chyba musiałabyś skorzystać z pomocy dietetyka [emoji6]
@aga.i.nieszka to powodzenia w tym cyklu. [emoji123][emoji108]U mnie 22dc więc za jakoś tydzień chce iść na badanie nk bo okresu to nie wiem kiedy się spodziewać [emoji1787]
Czytałam na ten temat trochę i raczej doszłam do wniosku, że zbilansowany posiłek to taki, w którym są weglowodany, tłuszcze i białka. Już nie pamiętam tych zależności, lepiej przyswaja się coś tam jak jest z czymś tam a nie osobno, szczerze mówiąc niewiele już z tego pamiętam...
Byłam kiedys na diecie niełączenia i bardzo ładnie schudłam, ale zrobiłam ja drugi raz za kilka lat i już nic nie dała... [emoji2368]
Cale życie miałam takie fazy... Gruba - dieta i chudłam. Potem kilka lat spoko, ale potem znowu wpadało mi z 10 kg nadwagi - chudłam i tak do trzydziestki. Ale od 30 wszystko się posypało... I nie da się tak łatwo tych nadprogramowych kilogramów zgubic. Nawet siłka niezbyt dała rade.
Chętnie poszłabym do dietetyka... Muszę poszukać czy mi w ogóle się coś takiego na kasę chorych należy skoro mam takie wyniki...