reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziś 29dc, w niedzielę termin @ zrobiłam dziś test ale negatywny :( to już drugi cykl od poronienia i nic, wcześniej udało się za pierwszym razem. Powoli zaczynam zastanawiać sie czy nadal chce się starać.... z chęcią bym odpuściła ale mąż nie chce o tym słyszeć :/
Podziwiam Was dziewczyny, które staracie sie dużo dłużej i nie odpuszczacie ale to chyba nie dla mnie.

reklama
Dziś 29dc, w niedzielę termin @ zrobiłam dziś test ale negatywny :( to już drugi cykl od poronienia i nic, wcześniej udało się za pierwszym razem. Powoli zaczynam zastanawiać sie czy nadal chce się starać.... z chęcią bym odopuściła ale mąż nie chce o tym słyszeć :/
Podziwiam Was dziewczyny, które staracie sie dużo dużej i nie odpuszczacie ale to chyba nie dla mnie.

Każda z nas przechodzi kryzys widzę, że teraz dopada więcej. Czasami to potrwa dłużej lepiej się nie nastawiać, że będzie od razu ja tak zaszłam w pierwszą ciążę w ogóle się nie spodziewałam też poroniłam więc rozumiem tą chęć posiadania dziecka, staranie, ja narazie muszę czekać... Na spokojnie, potraktuj seks jako przyjemność też. Trzymam kciuki 🤗

Teraz dalyscie mi do myślenia, u mnie najpierw z 2 dni plamienia , później z 2 dni krwi i dopiero od wtedy liczę i znów 2 dni plamienia, więc ja mam skąpe i krótkie okresy, czasem ciężko tampona wsadzić. A jak już przy tym, czy któraś z Was uzywa kubeczka menstruacyjnego ? Możecie się podzielić opinia? Moja mama chciała, bo ona ma obfite okresy jeszcze, ale mówi, że nie wie od czego zacząć.

Hej dziewczyny, ciężko Was nadrobić ;) Dziś mam 16 dc, ale już czuję się jak na @🙈 zaczęłam w tym cyklu nieśmiało robić pomiar temp, czy może byc pod pachą? I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz, karmię piersią, więc hmmm pewnie dopóki mlekopija nie odstawie to owulki nie będzie:/

Dziś 29dc, w niedzielę termin @ zrobiłam dziś test ale negatywny :( to już drugi cykl od poronienia i nic, wcześniej udało się za pierwszym razem. Powoli zaczynam zastanawiać sie czy nadal chce się starać.... z chęcią bym odpuściła ale mąż nie chce o tym słyszeć :/
Podziwiam Was dziewczyny, które staracie sie dużo dłużej i nie odpuszczacie ale to chyba nie dla mnie.
Kochana, ja od straty z przerwami staralam sie 8 lat i sie nie poddawalam. Często było tak, ze facetbyl w delegacji albo bralam tabletki bo musialam brac inne i w tedy ciaza bylaby slabym pomyslem, ale ogólnie nie pomyslalam, ze moglabym odpuscic a na pewno nie z własnej woli. Teraz tez nie odpuszczam dopóki się nie uda, ale juz wiem mniej wiecej co i jak😁 nie poddawaj się ;)

Nie możesz tak myśleć. Też już bym chciała znowu być tak jak i każda z nas. A jesteś pewna ze miałaś owulacje? Monitorowałas ten cykl ? To też moj drugi po poronieniu,mi też udało się za pierwszym razem , w lipcu już nie bo cykl bez owulacji, ale teraz robię testy owu i również wybiorę się na progresteron. Narazie głowa do góry, a test zrób po spodziewanej @ . A jeśli nawet przyjdzie to trzeba myśleć, ,że to kolejny miesiąc i nowe szanse

reklama
Do góry