HeraUnique
Fanka BB :)
OkejkaBędę Cię wywoływać dla zasady, jak Ty stawiałas strategiczne kropki [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OkejkaBędę Cię wywoływać dla zasady, jak Ty stawiałas strategiczne kropki [emoji23]
Będę krążyć jak sęp gdzieś po forumNa całym tym forum najwięcej w moje "życie okołoprokreacyjne" wnosi właśnie Twój brak pohamowania, wiedza i masa zdrowego rozsądku zatem czuj się wywołana teraz i zawsze i na... [emoji1787]
Ja robiłam 10dpo dwa razy i beta wychodziła w okolicach 13. Więc 9dpo też powinna wyjść. Chociaż wszystko zależy, kiedy było zagniezdzenieNie. Mam w domu testy tylko cyfrowy clearblue (czułość 25) i Femometer paski testowe (też o czułości 25). Nie ma sensu. Poza tym beta hcg jest szybciej wykrywana w krwi jak w moczu. A dziś dopiero 9 dpo... 5 dni przed spodziewaną miesiączką...
True... Dlatego ja chyba się już nie nadaje do wątków staraczkowych[emoji2368] czas powoli pomyśleć o opuszczeniu [emoji4][emoji4]
Zrób badania podstawowych hormonów FSH, f3, f4, prog, testosteron, estradiol, prolaktyna, lhHej dziewczyny, nigdy się nie udzielalalm na żadnym forum ale chyba nadszedł czas. Tak po krotce, bo nie chce Was zanudzać swoją historią: staramy się o dziecko już ok 10 miesięcy. Nie udaje się. W międzyczasie po jakichs 5 miesiącach byłam u gin, który zbadał, zrobił USG, i powiedział że dopiero po roku starań mam wrócić bo ludzie są mniej płodni niż zwierzęta...teraz zapisałam się do takiego, który raczej potraktuje mnie poważniej, ale wizyta dopiero w marcu...trochę dobil mnie ten termin, bo chciałabym szybciej dowiedzieć się co jest nie tak. W 21 roku kończę 35 lat, więc zegar tyka bardzo głośno. Czy doradzicie czy jest sens przed wizytą zrobić jakieś badania, żeby pójść już z podstawowymi wynikami? Może to ułatwi sprawę a marzec wydaje się okrutnie odległy....
Hmm tylko jak nazwać taki wątekMoże my po prostu nadajemy się bardziej do tych długoterminowych już niestety a takiego wątku nie ma chyba [emoji19][emoji41]
Może my po prostu nadajemy się bardziej do tych długoterminowych już niestety a takiego wątku nie ma chyba [emoji19][emoji41]
To zrobimy temat starych staraczek i rozsądnych staraczek razemI co, sobie założycie i mnie opuścicie [emoji17]