reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Czerwone wino słodkie, polwytrawne czy wytrawne? Które najlepsze? Ogólnie wina lubię polwytrawne ale nie wiem czy do grzania takie będzie dobre?
Przepisów jest mnóstwo tyle ile gustów :)

Ja polecam czerwone winko, cukier lub miód (ale jak miód to na sam koniec) laska cynamonu, goździki jak ktoś lubi i koniecznie plastry pomarańczy :)

reklama
Dziewczyny może głupie pytanie ale jak robi się taki grzaniec? Są różne przepisy czy jeden konkretny? I jak to smakuje?
Możecie się sobie że mnie śmiać ale nigdy nie pilam
Zależy jeszcze na jaki grzaniec mam ochotę 😄 Jak bezalkoholowy to robię herbatkę o nazwie grzaniec galicyjski dorzucam tylko pomarańczko z goździkami ☺️ A jeżeli chodzi o alkoholowy to kupuje specjalne wino do grzańca, dodaje specjalną przyprawę i tak jak w poprzedniej wersji dla smaku pomarańcza z goździkami

Przepisów jest mnóstwo tyle ile gustów :)

Ja polecam czerwone winko, cukier lub miód (ale jak miód to na sam koniec) laska cynamonu, goździki jak ktoś lubi i koniecznie plastry pomarańczy :)
Taki właśnie robię + szczypta przypraw korzennych[emoji4] Dziś akurat zamiast zwykłego czerwonego wina to testowałam grzaniec galicyjski miodowy[emoji6]

Cześć dziewczyny, czytam was już od dawna, ale jakoś mało się udzielam. Miałam robiony niedawno zabieg drożności jajowodów. I wgl cudem dostałam tydzień później okresu (chyba nawet wyczekiwany bo nie bylo go chyba z 3 miesiące [emoji50][emoji50][emoji50][emoji50]). Mam nadzieję, że grudzień będzie nasz pod tym względem [emoji64][emoji64][emoji64]. :) Miłego wieczoru dziewczyny [emoji847][emoji847][emoji847].

reklama
Ja grzańców nienawidzę, ale też dbam o moją macicę po owu 😂 Nasze zdrowie dziewczyny 🥰

Załączniki

• IMG_20201214_205909.jpg
    IMG_20201214_205909.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 53
Do góry