reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No i Hera nam wybuchła [emoji57][emoji16]
[emoji1320][emoji1303][emoji1319]
Wcale się nie dziwię, weszłam tam na chwilę zobaczyć czy jakieś nowe dwie kreski są i aż głowa boli. Czarno na białym napisane są normy, ewidentnie wskazuje że ciąży nie ma więc i prog prawidłowy na ten okres, a tu jakaś ciąża pozamaciczna. O ludzie ale widzę że dziewczyna rozsądna co pytała i się nie wkręciła w takie głupoty....
Mi ból przeszedł, jako że test biały to bez wyrzutów wzięłam nimesil, wzięłam ciepłą kąpiel i jestem jak nowonarodzona. Nawet humor jakiś lepszy. Chyba zaczynam się powoli nakręcać na te seksy sylwestrowe [emoji23][emoji23] huśtawka nastrojów jak w menopauzie, co te hormony z głową robią [emoji849]

Wcale się nie dziwię, weszłam tam na chwilę zobaczyć czy jakieś nowe dwie kreski są i aż głowa boli. Czarno na białym napisane są normy, ewidentnie wskazuje że ciąży nie ma więc i prog prawidłowy na ten okres, a tu jakaś ciąża pozamaciczna. O ludzie ale widzę że dziewczyna rozsądna co pytała i się nie wkręciła w takie głupoty....
Mi ból przeszedł, jako że test biały to bez wyrzutów wzięłam nimesil, wzięłam ciepłą kąpiel i jestem jak nowonarodzona. Nawet humor jakiś lepszy. Chyba zaczynam się powoli nakręcać na te seksy sylwestrowe [emoji23][emoji23] huśtawka nastrojów jak w menopauzie, co te hormony z głową robią [emoji849]
Ja sobie z grzańcem usiadłam i czytałam z zapartym tchem [emoji38] dobrze, że reagujecie dziewczyny i nie pozwalacie wciskać ciemnoty, bo mnóstwo osób to czyta, biora to do siebie i niepotrzebnie panikuja później.

No i Hera nam wybuchła [emoji57][emoji16]
[emoji1320][emoji1303][emoji1319]
No nie dałam rady 😅 dużo zniosę ale nosz ku**a nóż w kieszeni się otwiera jak się czyta takie rzeczy 🤬 jak chcą sobie dziewczyny coś wkręcać to niech wkręcają, przecież każda z nas wie co jest dla nas dobre. Ale żeby inna dziewczynę stresować albo przy takich wynikach pisać, że jest nadzieja?! Nosz... Wrrrrrrrrrr

A u mnie właśnie grzaniec wjechał [emoji1786] Wasze zdrówko![emoji485]
Na zdrowie 😃 za to właśnie uwielbiam zimę 😁 Kocyk, grzaniec i od razu się człowiekowi robi przyjemniej na duszy 🥰

Załączniki

• D718A64D-0D18-4133-9C0E-F536F88BB89A.png
    D718A64D-0D18-4133-9C0E-F536F88BB89A.png
    355,6 KB · Wyświetleń: 58
Dziewczyny może głupie pytanie ale jak robi się taki grzaniec? Są różne przepisy czy jeden konkretny? I jak to smakuje?
Możecie się sobie że mnie śmiać ale nigdy nie pilam

Przepisów jest mnóstwo tyle ile gustów :)

Ja polecam czerwone winko, cukier lub miód (ale jak miód to na sam koniec) laska cynamonu, goździki jak ktoś lubi i koniecznie plastry pomarańczy :)
Dziewczyny może głupie pytanie ale jak robi się taki grzaniec? Są różne przepisy czy jeden konkretny? I jak to smakuje?
Możecie się sobie że mnie śmiać ale nigdy nie pilam

reklama
Przepisów jest mnóstwo tyle ile gustów :)

Ja polecam czerwone winko, cukier lub miód (ale jak miód to na sam koniec) laska cynamonu, goździki jak ktoś lubi i koniecznie plastry pomarańczy :)
Ja np. nienawidze wina 🤪 Ale moja siostra mi robila takie coś z samej herbaty. Dawala właśnie pomarańczę, cynamon, goździki, imbir i miod... Niebo w gębie!

Do góry