staraczka_22
Fanka BB :)
A przepraszam, że pytam jak długo się staracie?Ja zaczęłam spędzać więcej czasu w kuchni gotowanie pieczenie to mnie uspokaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A przepraszam, że pytam jak długo się staracie?Ja zaczęłam spędzać więcej czasu w kuchni gotowanie pieczenie to mnie uspokaja
Tez staraj się tak nie podchodzić do tego , ja sobie już w głowie uświadomiłam wiem że dużo mnie to czasu kosztowało jak mają być te II kreseczki to wkoncu sie ich doczekam np. jak mówią że na ciążę cycki bolą i jakby każda tylko czekała na ból piersi to by testy nie były potrzebne więc na spokojnie . Jedna bolą druga nieJa mam podobnie, w tym tygodniu mam dostać okres i dzisiaj już czuje to typowe rozdrażnienie także pewnie znów nic z tego nie będzie chciałabym trochę wyluzować i się tak nie nakręcać
O pierwsze dziecko 24 cykle, ani jednego nie odpuściłam Ciągle myślałam szukałam nowych rozwiązańCześć dziewczyny, jestem tu nowa. Staramy się z mężem o dziecko od 7 miesięcy, poradźcie mi proszę jak przestać o tym ciągle myśleć?
No tak, masz dużo racji tylko jak to zrobić. Ciągle jakiś stres, jeszcze ta pandemia, problemy różnego rodzaju. Mam jakieś bóle jajników i już sobie wyobrażam nie wiadomo co a to pewnie zwykle bóle.Tez staraj się tak nie podchodzić do tego , ja sobie już w głowie uświadomiłam wiem że dużo mnie to czasu kosztowało jak mają być te II kreseczki to wkoncu sie ich doczekam np. jak mówią że na ciążę cycki bolą i jakby każda tylko czekała na ból piersi to by testy nie były potrzebne więc na spokojnie . Jedna bolą druga nie
Ponoć poprawia endometrium, Delektujemy się winkiem co weekend oczywiście czerwonym i mam go idealne. Tego się trzymam skoro ma pomóc to czemu nie. [emoji16] Choć trochę przyjemności
Ja w następnym cyklu postanowiłam że zacznę robić testy owulacyjne.O pierwsze dziecko 24 cykle, ani jednego nie odpuściłam Ciągle myślałam szukałam nowych rozwiązań
Drugie dziecko 6 cyklu starań to samo co przy pierwszym
Trzecia ciąża wpadka, owulacja w 23 dc niestety poronilam
Teraz staram się o 4 ciążę drugi cykl, testuje w przyszłym tyg. Jestem rozdrażniona więc pewnie @ mnie uprzedzi zanim zrobię test
Zgadzam się z tym całkowicie, sama sobie dwa cykle temu opóźniłam okres bo byłam pewna, że już się udało poskutkowalo to tym, że teraz dostałam wcześniej okresu bo musiało się wyrównać.Ale jesteś pewna że to przez samo myślenie? Może miały miejsce też inne czynniki...
Mi się @ spóźnia 5 dzień i jak na razie test negatywny . I muszę się trzymać bo bym zwariowała poczekam do środy i się wszystko okaże ponad 2 lata się starałam i udało się i szczęście trwało 8 tygodni . Dużo mnie to nauczyło ale no niestety ja nie miałam na to wpływu nic nie mogłam zrobić jest to proces ale z czasem trzeba mieć twardy tylek jest to ciężki okres bo za tydzień bym była mamą ale walczę dalej chce nią zostać i w końcu się uda ❤❤❤No tak, masz dużo racji tylko jak to zrobić. Ciągle jakiś stres, jeszcze ta pandemia, problemy różnego rodzaju. Mam jakieś bóle jajników i już sobie wyobrażam nie wiadomo co a to pewnie zwykle bóle.
To zdecydowanie mi się przyda [emoji4] jakąś konkretną markę polecasz? W ramach wspomagania narazie z mężem stosujemy żel FertilSafe, ale wspomaganie naturalnego śluzu też chyba warto wspomóc.