reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No dobrze moje drogie, jako że wszystko wskazuje na to, że jednak się nie udało w tym miesiącu, to zapytuję - jaki olej z wiesiołka stosujecie? W kapsułkach czy płynie? Jakaś konkretna marka?
Będę zamawiać też borowinę, zachęcona przez @HeraUnique.
Od tego miesiąca wchodzi codzienna medytacja, joga i wizualizacje. Muszę zacząć pracować nad swoim stanem nerwowym, a lata terapii wskazały, że właśnie to na mnie działa najlepiej, z perspektywą na sukces za 4 tygodnie ☺
Ja łykam w kapsułkach 😉 też stosuje relaks z podprogowym kodowaniem na ciążę 😉

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Staramy się z mężem o dziecko od 7 miesięcy, poradźcie mi proszę jak przestać o tym ciągle myśleć?
Nie da się 😅 ja po czasie czasami się wyłączam... Mam cykle, że fiksuje i później znów luzuje. Takie już jesteśmy 🤷‍♀️ witaj, i obyś jak najszybciej zobaczyła 2 kreseczki ❤️

Cześć dziewczyny, czytam was już od dawna, ale jakoś mało się udzielam. Miałam robiony niedawno zabieg drożności jajowodów. I wgl cudem dostałam tydzień później okresu (chyba nawet wyczekiwany bo nie bylo go chyba z 3 miesiące [emoji50][emoji50][emoji50][emoji50]). Mam nadzieję, że grudzień będzie nasz pod tym względem [emoji64][emoji64][emoji64]. :) Miłego wieczoru dziewczyny [emoji847][emoji847][emoji847].

Opowiadaj coś więcej o sobie, o cyklu [emoji3526] trzymam kciuki za odczarowanie tego okropnego roku [emoji110]

Ja mam podobnie, w tym tygodniu mam dostać okres i dzisiaj już czuje to typowe rozdrażnienie także pewnie znów nic z tego nie będzie :( chciałabym trochę wyluzować i się tak nie nakręcać

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Staramy się z mężem o dziecko od 7 miesięcy, poradźcie mi proszę jak przestać o tym ciągle myśleć?
Tak jak hera ci napisała raz jest luz a raz można fiksować 🙈 ja znalazłam sobie zajęcie trochę mniej myślę wtedy ale do końca nie da się 🙃 też życzę II kreseczek 🤗

No dobrze moje drogie, jako że wszystko wskazuje na to, że jednak się nie udało w tym miesiącu, to zapytuję - jaki olej z wiesiołka stosujecie? W kapsułkach czy płynie? Jakaś konkretna marka?
Będę zamawiać też borowinę, zachęcona przez @HeraUnique.
Od tego miesiąca wchodzi codzienna medytacja, joga i wizualizacje. Muszę zacząć pracować nad swoim stanem nerwowym, a lata terapii wskazały, że właśnie to na mnie działa najlepiej, z perspektywą na sukces za 4 tygodnie [emoji5]

Ja łykam w kapsułkach. W 4cs mogę przyznać ze mam więcej śluzu, a już zwątpiłam [emoji16] niewiele, ale zauważalnie.

reklama
Do góry