blanny
Fanka BB :)
Ktoś pytał, jak niby wyższa temperatura wpływa na plemniki, skoro są produkowane 2-3 miesiące wcześniej i czemu po gorączce nie można iść na badanie nasienia. Otóż, one się gotują Japończycy mieli taką metodę antykoncepcyjną nawet - moczyli przez krótki czas w bardzo gorącej wodzie jądra przed stosunkiem i byli częściowo bezpłodni. Z tego samego powodu nie wolno przegrzewać jąder - nosić obcisłej bielizny, kłaść na kolanach laptop itd.
My mamy psa, który kiedyś ostro chciał się dołączać, ale się nauczyła, że nie wolno za to koty jak widzą nas w łóżku, to przybiegają do mnie, kładą mi się np obok głowy i mruczą.
Dziś nasza córka skończyła 5 lat.
Narzeczony od 3 dni bierze mace i fertilman i w nocy mnie tak zaatakował, jak nie atakował od dobrych 2 miesięcy... I mówi, że to chyba efekt placebo po tych tabletkach i że nie ważne, że placebo, grunt, że działa
My mamy psa, który kiedyś ostro chciał się dołączać, ale się nauczyła, że nie wolno za to koty jak widzą nas w łóżku, to przybiegają do mnie, kładą mi się np obok głowy i mruczą.
Dziś nasza córka skończyła 5 lat.
Narzeczony od 3 dni bierze mace i fertilman i w nocy mnie tak zaatakował, jak nie atakował od dobrych 2 miesięcy... I mówi, że to chyba efekt placebo po tych tabletkach i że nie ważne, że placebo, grunt, że działa