reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Tak, dopiero pierwszy cykl [emoji854] I ja bardzo dobrze i bardzo mocno na nią zareagowałam [emoji6] i nie ważne czy placebo czy prawda, ważne, że na mnie mocno działało, a jak to się okaże [emoji854]
Tak ją zareklamowałaś, że kupię na przyszły cykl, bo na ten już będzie za późno [emoji4] Będę leżeć w borowinie[emoji16][emoji16]

reklama
Tak ja reklamujesz że ja też kupię chociaż ciągle mam nadzieję że nie będzie mi potrzebna [emoji23]
Tak, dopiero pierwszy cykl [emoji854] I ja bardzo dobrze i bardzo mocno na nią zareagowałam [emoji6] i nie ważne czy placebo czy prawda, ważne, że na mnie mocno działało, a jak to się okaże [emoji854]

Dzień dobry w 11dc [emoji16] od jutra mają zacząć się płodne, a my dalej nic... Po owu też jakoś nie było, więc jestem ponad 3tyg bez, a mój się pyta czemu zły humor mam [emoji848] a wszystkiemu winny kot, którego wzięliśmy miesiąc temu... Żeby się kochać musimy go zamykać w drugim pokoju, bo inaczej drapie, a jak już zamkniemy to miauczy w niebogłosy i się skupić nie mogę.... Ja wiedziałam co mówię nie chcąc nigdy kota [emoji23]
Tak reklamujesz, że czekam tylko na test i jeśli w tym cyklu nie pyknie to też zamawiam [emoji23] tylko dziewczyny nie wykupcie całego zapasu, bo ja w święta dopiero zamówienie będę składać [emoji1787]

O fajne bo to plastry. Myślałam że będę jakąś breję gotować w garnku[emoji16]
Dzień dobry w 11dc [emoji16] od jutra mają zacząć się płodne, a my dalej nic... Po owu też jakoś nie było, więc jestem ponad 3tyg bez, a mój się pyta czemu zły humor mam [emoji848] a wszystkiemu winny kot, którego wzięliśmy miesiąc temu... Żeby się kochać musimy go zamykać w drugim pokoju, bo inaczej drapie, a jak już zamkniemy to miauczy w niebogłosy i się skupić nie mogę.... Ja wiedziałam co mówię nie chcąc nigdy kota [emoji23]Tak reklamujesz, że czekam tylko na test i jeśli w tym cyklu nie pyknie to też zamawiam [emoji23] tylko dziewczyny nie wykupcie całego zapasu, bo ja w święta dopiero zamówienie będę składać [emoji1787]
My odkąd mamy psa też ciągle lament i płacz przy sexie. Jak jej nie zamykamy to wtedy się chce dołączyć [emoji23][emoji23] Na szczęście czasami mata węchowa pomaga [emoji4]

reklama
Nasz psi syn już się przyzwyczaił [emoji2368][emoji1787] czasem natrętny jest i chce dołączyć to wtedy ląduje za drzwiami [emoji85] ale zazwyczaj po prostu patrzy z zażenowaniem, a później włazi do łóżka i też chcę się całować [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
O fajne bo to plastry. Myślałam że będę jakąś breję gotować w garnku[emoji16]
My odkąd mamy psa też ciągle lament i płacz przy sexie. Jak jej nie zamykamy to wtedy się chce dołączyć [emoji23][emoji23] Na szczęście czasami mata węchowa pomaga [emoji4]

Do góry