reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Powiem Wam, że nie mogłam się powstrzymać i musiałam sprawdzić czy po zastrzyku z beta hcg faktycznie wyjdą dwie kreski na ciążowym 🙈 i wyszły, kto by się spodziewał 😂
Oby 16 grudnia, w dniu spodziewanej miesiączki też takie wyszły, tylko już takie najprawdziwsze i ciążowe 😍❤️

Super wiadomość. Rośnijcie zdrowo i spokojnie a za te ciążowe fluidy na pewno żadna z nas się nie pogniewa [emoji171][emoji170][emoji171][emoji170]
Widziałam przelotem jakieś kreseczki -Gratuluje[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] obiecałam to pisze dziś po wizycie [emoji3526] 7mm szczęścia i bijące 157 razy na minutę serduszko . Wszystko pięknie i dobrze :) myślę że teraz te moje zarazki ciążowe są silniejsze więc wysyłam je jeszcze raz na Was Wszystkie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Dzień dobry :)

Mam zagwozdkę, wczoraj ktoś mi powiedział, że udało się zająć w ciąże w pierwszym dniu miesiączki i zastanawiam się na ile to rzeczywiście jest możliwe [emoji848]
Ktoś wie coś więcej na taki temat nic że "kiedyś, gdzieś, ktoś też tak miał"? [emoji16]

reklama
Witam się Panie w sobotę 🤚 Miłego dnia dla każdej z Was 🥰🥰! Dla tych przed owu powodzonka a po trzymam kciuki za II tłuste kreski 🍀🍀
a mnie dzisiaj od 7 budzi różowe niebo :)
DSC_0780.JPG

Do góry