@Rosiee
a tak z innej beczki ty tez testujesz lh? z skąd testy jeśli tak?
Ja mam stad Link do: ALLTEST Foil wrapped ULTRA Sensitive 25mIU Ovulation Test Strips
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Rosiee
a tak z innej beczki ty tez testujesz lh? z skąd testy jeśli tak?
Są różne złoża. Te bogatsze i te gorsze ja wybrałam tą z Połczyna bo się specjalizują w leczeniu niepłodności i problemów kobiecych poza tym posiada certyfikaty ministerstwa zdrowiaTak się zastanawiam czym różni się ta borowina, że na Gemini jest dwa razy tańsza
Widziałam przelotem jakieś kreseczki -Gratuluje[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] obiecałam to pisze dziś po wizycie [emoji3526] 7mm szczęścia i bijące 157 razy na minutę serduszko . Wszystko pięknie i dobrze myślę że teraz te moje zarazki ciążowe są silniejsze więc wysyłam je jeszcze raz na Was Wszystkie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Oo. Dobrze wiedzieć, bo myślałam, że nie ma większej różnicy. Czyli po prostu dobrze lepiej zainwestowaćSą różne złoża. Te bogatsze i te gorsze ja wybrałam tą z Połczyna bo się specjalizują w leczeniu niepłodności i problemów kobiecych poza tym posiada certyfikaty ministerstwa zdrowia
No to albo termofor, albo trzeba wiecej "ćwiczeń" żeby mięśnie wmocnićA mi od wczoraj mi lędźwie dokuczają, tylko termofor tu pomoże chyba nie wiem czy zaziębiłam czy przegięliśmy ze staraniami w tym cyklu