reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Może u Ciebie później doszło do zapłodnienia o ile jesteś w ciąży. Tak jak mówię nie chce nakrecac, to że u mnie to był objaw w jakis sposób ciąży, nie znaczy że u Ciebie też tak jest. Ale oczywiście z całego serca życzę Ci by tak było. Poczekaj może do poniedziałku, zrób rano test a jak będzie konieczności to też betę. Chyba że wcześniej przyjdzie ta wredna @O proszę to [emoji1672]. Jeszcze powiedz że masz właśnie 11dc i cykle 27-28 dniowe to będziesz moja forumowa bliźniaczka [emoji38]
Ooo to jesteśmy bardzo blisko[emoji847] u mnie 8dc, cykle też 27-28 dni, bo ostatnio mi się skróciły. Ostatnie 2 cykle trwały właśnie równo po 27 dni[emoji6]

Hej dziewczyny,
Mam mega dziwny cykl w tym miesiącu. Według mikroskopu owulacyjnego i testów owu, owulacje miałam w 13 dc, chociaż cykle mam 34,35 dniowe. Po 6 dniach od owu miałam 2 maleńkie plamki krwi na bieliźnie. Po 4 dniach od plamek pobiegłam na bete, wynik 4,0 czyli teoretycznie nie ciaza. Ale do misieczki zostało jeszcze 8-9 dni. Myślicie ze może coś z tego być? Nie chce się nastawiać ale tak bardzo chciałabym żeby się udało:(
Jak nie ma ciazy to w moim laboratorium (diagnostyki) piszą <0.1 a jak jest coś powyżej to znaczy się że coś się dzieje i trzeba powtórzyć. Z pierwszą córka pierwsza beta była 2.2 potem oczywiście rosła a z synem pierwsza beta 0.2 :-D Teraz znów miałam wczoraj 0.2 i po cichu liczę że w poniedzialek urośnie choć trochę 🙈 Który u Ciebie dzień cyklu?? Bo u mnie wczoraj 25dc cykle pk 28-30 dni a owu miałam w 15 dc

Mam pytanie do dziewczyn uzywajacych apki flo. Czy jest tam opcja zapisywania obserwacji po badaniu szyjki?[emoji848] nie mogę znaleźć [emoji2370]

reklama
Do góry