reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

niekoniecznie zależy ile ma lat i czy brała tabletki. Jeśli brała kilka lat anty to może mieć takie wartości i nie musi to być nic niepokojącego, napewno gin weźmie te czynniki pod uwagę i będzie wiedział co jest grane

Dlatego napisała, ze taka wartość „wskazywalaby”. Bo zwykle powyżej 6 może wskazywać i trzeba wykonać dalsze diagnozowanie, by wykluczyć lub potwierdzić. Dziewczyna zakładam rocznik 93 [emoji6]

reklama
niekoniecznie zależy ile ma lat i czy brała tabletki. Jeśli brała kilka lat anty to może mieć takie wartości i nie musi to być nic niepokojącego, napewno gin weźmie te czynniki pod uwagę i będzie wiedział co jest grane
I nie postawiłam diagnozy, a jedynie napisałam co może oznaczać tak wysokie AMH🤦‍♀️

Hej dziewczyny wczoraj miałam monitoring i 11 dc w końcu mam pęcherzyki 14.7 mm ma dominujacy pęcherzyk i w poniedziałek niby mam mieć owulacje ale mam też monitoring żeby sprawdzić czy pęcherzyki pękły A jak nie to dostanę zastrzyk na pęknięcie czy któraś z Was też tam miała?
P.S.Wiem że to nie znaczy że będę w tym cyklu w ciąży ale się ciszę że w końcu coś się zadziało 😊

Hej dziewczyny wczoraj miałam monitoring i 11 dc w końcu mam pęcherzyki 14.7 mm ma dominujacy pęcherzyk i w poniedziałek niby mam mieć owulacje ale mam też monitoring żeby sprawdzić czy pęcherzyki pękły A jak nie to dostanę zastrzyk na pęknięcie czy któraś z Was też tam miała?
P.S.Wiem że to nie znaczy że będę w tym cyklu w ciąży ale się ciszę że w końcu coś się zadziało [emoji4]

Eee No to super. Trzymam kciuki, żeby pękł sam i żeby komórka dała się zapłodnić [emoji110][emoji16]

P.S.Wiem że to nie znaczy że będę w tym cyklu w ciąży ale się ciszę że w końcu coś się zadziało 😊
Ja w zeszłym cyklu przy pęcherzyku 20 mm dostałam receptę na ovitrelle i musiałam od razu po wizycie wykupić i sobie zrobić zastrzyk. Musiałam to niestety robić w pracy 🤭

P.S.Wiem że to nie znaczy że będę w tym cyklu w ciąży ale się ciszę że w końcu coś się zadziało [emoji4]
Super![emoji3060] trzymam kciuki żeby się udalo[emoji1695][emoji1695][emoji1320][emoji847][emoji173]

Kiedys miałam też ten ovitrelle. Ma cieniutka igle więc to nie boli. Ja dawałam w brzuch.

To kiedy wstępnie okres i planujesz testować? Ja myślę że tak dla śmiechu w mikołajki zrobię chociaż będzie zdecydowanie za wcześnie. Okres powinnam.miec wg flo 8 a wg premom 10 [emoji1]
Ooo to jesteśmy bardzo blisko[emoji847] u mnie 8dc, cykle też 27-28 dni, bo ostatnio mi się skróciły. Ostatnie 2 cykle trwały właśnie równo po 27 dni[emoji6]

To kiedy wstępnie okres i planujesz testować? Ja myślę że tak dla śmiechu w mikołajki zrobię chociaż będzie zdecydowanie za wcześnie. Okres powinnam.miec wg flo 8 a wg premom 10 [emoji1]
Okres zapowiedziany na 11 ale nie zamierzam go mieć[emoji23] A tak na poważnie to testować planuje najwczesniej w dniu spodziewanej @ bo jak testuje wcześniej to za bardzo się potem nakręcam[emoji85]

reklama
Do góry