reklama
MamaR
Fanka BB :)
Aha że przy pcos takie duże wartości AMH wychodzą? Na szczęście ja nie mam więc się nie wglebiam w temat. Napisz po wizycie co Ci lekarz powiedzial.Myślę o PCOS bardziej... w środę mam monitoring by ocenić ile jest pęcherzyków. Mam nadzieje, ze będzie jeden dominujący.
MamaR
Nie Sprawdziłam że w ciazy z synem też miałam w piątek 0.2 i w poniedziałek dopiero 2.4 więc nie ma sensu robić testu. A mam tylko jeden. Później w środę było już ponad 30. I tak się dziwię że przy wyniku 0.2 pojawił się ciem drugiej kreski Ale jest nadal bo trzymam ten test do porównania w poniedziałek :-)@MamaR testowałaś dziś?
HeraUnique
Możesz tylko w parametrach - >notatkiMam pytanie do dziewczyn uzywajacych apki flo. Czy jest tam opcja zapisywania obserwacji po badaniu szyjki?[emoji848] nie mogę znaleźć [emoji2370]
Innej opcji nie ma
Carry88
Moderator
Dziewczyny moje AMH 9,2. Podczas usg widoczny zawsze jeden pęcherzyk dominujący. Co może być grane???
A jakie normy? Bo za wysokie może świadczyć o pcos.
HeraUnique
Tak duża wartość wskazywała by na PCOS ale lekarzem nie jestem mogę się opierać jedynie na googlachDziewczyny moje AMH 9,2. Podczas usg widoczny zawsze jeden pęcherzyk dominujący. Co może być grane???
Ta beta w 24 dc , dzisiaj mam 26.Jak nie ma ciazy to w moim laboratorium (diagnostyki) piszą <0.1 a jak jest coś powyżej to znaczy się że coś się dzieje i trzeba powtórzyć. Z pierwszą córka pierwsza beta była 2.2 potem oczywiście rosła a z synem pierwsza beta 0.2 Teraz znów miałam wczoraj 0.2 i po cichu liczę że w poniedzialek urośnie choć trochę Który u Ciebie dzień cyklu?? Bo u mnie wczoraj 25dc cykle pk 28-30 dni a owu miałam w 15 dc
coca
Dziewczyny moje AMH 9,2. Podczas usg widoczny zawsze jeden pęcherzyk dominujący. Co może być grane???
Robiłaś tez inne badania?
niekoniecznie zależy ile ma lat i czy brała tabletki. Jeśli brała kilka lat anty to może mieć takie wartości i nie musi to być nic niepokojącego, napewno gin weźmie te czynniki pod uwagę i będzie wiedział co jest graneTak duża wartość wskazywała by na PCOS ale lekarzem nie jestem mogę się opierać jedynie na googlach
reklama
HeraUnique
Dlatego też napisałam, że lekarzem nie jestem. Opieram się jedynie na googlach.niekoniecznie zależy ile ma lat i czy brała tabletki. Jeśli brała kilka lat anty to może mieć takie wartości i nie musi to być nic niepokojącego, napewno gin weźmie te czynniki pod uwagę i będzie wiedział co jest grane