reklama
Mariiita
Fanka BB :)
O nie chyba za szybko wczoraj się pochwaliłam skurczami itp
Dziś 1dc ale cieszę się z tego powodu, że ostatnie trwały po 45 dni a ten cykl 29! W końcu zareagowałam na leki! czyli w święta jeśli dobrze pójdzie będę znowu żyć nadzieją
Dziś 1dc ale cieszę się z tego powodu, że ostatnie trwały po 45 dni a ten cykl 29! W końcu zareagowałam na leki! czyli w święta jeśli dobrze pójdzie będę znowu żyć nadzieją
blanny
A ja ich rozumiem. Po prostu posiadanie przez nich dziecka jest dla nich opcjonalne. Będzie to będzie. Nie będzie to tez spoko. Jak nie teraz to za 5 lat.Dokładnie Cię rozumiem, ja właśnie jestem w 5 cyklu starań a już mam plan co będę robić w styczniu...Jakie dodatkowe badania etc. Narazie od tego cyklu badam wszystkie hormony i witaminy i idę na monitoringu. Zazdroszczę parom które podchodzą tak lajtowo do tego, ale równocześnie ich nie rozumiem
A Ty CHCESZ i chcesz TERAZ. Taka jest różnica.
Uuuuuu to ja nie chcę już nic pisać, bo będę karmić jednak nadzieję i w ogóle, ale ja bym pewnie już test robiła, bo bym nie wytrzymała. To jutro mega trzymam kciuki!!Tylko, że termin według jednej apki miałam na wczoraj, według drugiej na dzisiaj [emoji1787] I śluz I szyjka 15 i 16dni temu idealnie wskazywały na owu. Ale o to mi chodziło, dziękuję [emoji16] grzecznie czekam na rozwój wydarzeń i jutro zatestuję jeśli @ się nie pojawi [emoji3]
U mnie w tym cyklu góry i doliny w wykresie temperatury, raz miałam nawet 37,13 i wtedy prawie z łóżka wstać nie mogłam, a dzień przed spałam w dzień co u mnie nie jest normalne. Te dni się zbiegły z bólami podbrzusza, które przeszły na szczęście.Mi temp spadła przed @, ale w czasie @ zaczęła rosnąć i całkiem nieźle jej się udało. A potem znowu spadła. W ciąży nie jestem. Z temp mogą być różne anomalie. Pamiętajmy, że rośnie nie tylko od ciąży czy owulacji, ale też np. od tego, że Cię dzień wcześniej przewiało. Albo dlatego, że ktoś dzień czy dwa wcześniej na Ciebie kichnął w sklepie i teraz temperatura trochę skoczyła, bo organizm walczy z wirusami lub zarazkami. Polecam się nie nakręcać. ☝ Czekać spokojnie do dnia @, a najlepiej nawet kilka dni dłużej. ☝
K
Katijah
Gość
Nic nie badałam szczególnie teraz bo miałam usuwaną 0,8 cm szyjki, boję się ruszaćOo dziękuję kochana z odpowiedź ! No właśnie w tamtym miesiącu byla inaczej i w tym też jest. Chyba to normalne przy tyłozgięciu macicy ... ale mam wrażenie,że moja szyjka jakaś dziwna jest, Niby nadżerkę miałam 3 lata temu (po poronieniu) wypalaną . No cóż będę dalej się badała.
@Katrinaka chyba Ty wspominałaś,że masz tyłozgięcie. Więc podziel się informacjami jak badasz regularnie
93kora
no właśnie temperaturka, raz ją zmierzę raz nie zmierzę jak nie zapomnę . Od nowego cyklu jak w tym się nie udało będę codziennie mierzyła tempMi otwiera się dzień lub dwa przed @ i wtedy też na szyjce jest już taki brązowy śluz. Wtedy wiem, że @przyjdzie na pewno. Do tego temperatura spada i wszystko.wiem
Magd.a
Może dlatego, że plamienie owulacyjne występuje po pęknięciu pęcherzyka, a nie przed. Może dlatego, że nie zwrócił w ogóle uwagi, że wychodzą Ci pozytywne testy, a nie jesteś w ciąży. Może dlatego, że kiedyś Ci powiedział, że Twoje endo ma 6cm. Może dlatego, że nie skierował Cię teraz na badania pomimo krwawienia, które nie jest krwawieniem około owulacyjnym!
Edit
I może dlatego, że w 3tc robi Ci usg przez powłoki brzuszne!!?
Peace [emoji111]
Hera musze sie z Toba zgodzic. [emoji870]
93kora
nie dziwię się, to leżysz ?Nic nie badałam szczególnie teraz bo miałam usuwaną 0,8 cm szyjki, boję się ruszać
reklama
K
Katijah
Gość
Nie leżę palców nie wkładam,nie dziwię się, to leżysz ?