reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja mierze z przyzwyczajenia 😉 i nie zawsze idę na monitoring, i oszczędzam na testach ciążowych 😁😜
Tak się tylko zastanawiam jak się to ma do "wyluzowania" i nie myślenia o staraniach,jednak codziennie ta czynność chcąc nie chcąc przypomina Tobie i partnerowi(jeśli się obudzi 😁) o staraniach, co o tym myślisz?

no własnie czytałam,że przy tyłozgięciu jest wszystko na odwrót. Ale doczytałam też coś o wypadaniu macicy ;/ . a jak się czujesz ?:)
polamana 😂 obudziła mnie policjantka, kontrola na kwarantannie mojej córki. Która już nie ma kwarantanny od soboty 😂 w poniedziałek też dzwonili. Mają ja w systemie że do 14, 12. Sanepid nie odbiera. 😎

Tak się tylko zastanawiam jak się to ma do "wyluzowania" i nie myślenia o staraniach, jednak codziennie ta czynność chcąc nie chcąc przypomina Tobie i partnerowi (jeśli się obudzi 😁) o staraniach, co o tym myślisz?
Teraz już mniej, ale prawda, że myśli się o tych staraniach. Teraz mierzenie temp rano jest dla mnie jak mycie zębów. Taki automat 🤷‍♀️ wynik wprowadzam dopiero wieczorem w wolnej chwili, zapisuję inne objawy i tyle 🤷‍♀️ a mój M ma tak twardy sen, że nie zauważa 😅 zresztą dla niego to już też norma 😉

polamana 😂 obudziła mnie policjantka, kontrola na kwarantannie mojej córki. Która już nie ma kwarantanny od soboty 😂 w poniedziałek też dzwonili. Mają ja w systemie że do 14, 12. Sanepid nie odbiera. 😎
Masakra jakaś .. my byliśmy do dzisiaj na kwarantannie bo u młodego w przedszkolu koronawirus .. ale,że nie chodził od końca października to nie musieliśmy się tym martwić ale dla nich procedura to procedura i nie interesuje ich to :) z tym,że do Nas nikt nie przyjechał ani razu 😂

Masakra jakaś .. my byliśmy do dzisiaj na kwarantannie bo u młodego w przedszkolu koronawirus .. ale,że nie chodził od końca października to nie musieliśmy się tym martwić ale dla nich procedura to procedura i nie interesuje ich to :) z tym,że do Nas nikt nie przyjechał ani razu 😂
Do nas też nikt ani razu. A mąż i dzieci byli w sumie 17 dni. Syn 21 bo miał wcześniej ze szkoły 😂

Oj tak😉 każda pacjentka dla niej jest wyjątkowa i podchodzi indywidualnie 🙃 odrazu przechodzi na Ty bo twierdzi, że przy tak bliskim i dogłębnym zapoznaniu się ze mną trudno być na Pani 😉😅
Zazdrość dosłownie zazdrość. Ja do której chodzę prywatnie też jest miła,sympatyczna wiadomo bierze za to moją kasę ale ta na NFZ jakby za kare pracowała. Chamska i myśli,że najmądrzejsza jest. Byłam u niej jakoś 2 lata temu na wizycie bo strasznie mnie jajniki bolały nic nie zobaczyła ślepa kurła wieczoram J zawiózł mnie na pogotowie bo ledwo żyłam ani wstać ani lezeć.. a tam się okazało ,że mam ogromną torbiel i już zostałam w szpitalu .. no a Ona nie widziała pare godzin wcześniej 😂 . chodzę do niej tylko dlatego,że mam ją pod ręką i ma nową stażystkę miła i widać ,ze cokolwiek wiedzącą :)

Zazdrość dosłownie zazdrość. Ja do której chodzę prywatnie też jest miła,sympatyczna wiadomo bierze za to moją kasę ale ta na NFZ jakby za kare pracowała. Chamska i myśli,że najmądrzejsza jest. Byłam u niej jakoś 2 lata temu na wizycie bo strasznie mnie jajniki bolały nic nie zobaczyła ślepa kurła wieczoram J zawiózł mnie na pogotowie bo ledwo żyłam ani wstać ani lezeć.. a tam się okazało ,że mam ogromną torbiel i już zostałam w szpitalu .. no a Ona nie widziała pare godzin wcześniej 😂 . chodzę do niej tylko dlatego,że mam ją pod ręką i ma nową stażystkę miła i widać ,ze cokolwiek wiedzącą :)
Moja mi zawsze mówi, że leczenie I leki mam zaodtawic jej... Nie czytać, nie analizować tylko po prostu się bzykać 😂😅 ale też nie udaje, że wie wszystko najlepiej 💁‍♀️ dlatego do kwietnia czekamy i jeśli się nie rozwiąże to idę do niej na oddział, żeby zbadali mnie wzdłuż i wszerz😉

reklama
Moja mi zawsze mówi, że leczenie I leki mam zaodtawic jej... Nie czytać, nie analizować tylko po prostu się bzykać 😂😅 ale też nie udaje, że wie wszystko najlepiej 💁‍♀️ dlatego do kwietnia czekamy i jeśli się nie rozwiąże to idę do niej na oddział, żeby zbadali mnie wzdłuż i wszerz😉
no i to jest zdrowe podejście do pacjenta !

Do góry