HeraUnique
Fanka BB :)
Oj takTy to masz spoko ginekolożkę z tego co czytałam . Taka od serca dla serca.
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Upside-down face :upside_down: 🙃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f643.png)
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj takTy to masz spoko ginekolożkę z tego co czytałam . Taka od serca dla serca.
Tak się tylko zastanawiam jak się to ma do "wyluzowania" i nie myślenia o staraniach,jednak codziennie ta czynność chcąc nie chcąc przypomina Tobie i partnerowi(jeśli się obudziJa mierze z przyzwyczajeniai nie zawsze idę na monitoring, i oszczędzam na testach ciążowych
![]()
polamanano własnie czytałam,że przy tyłozgięciu jest wszystko na odwrót. Ale doczytałam też coś o wypadaniu macicy ;/ . a jak się czujesz ?![]()
Teraz już mniej, ale prawda, że myśli się o tych staraniach. Teraz mierzenie temp rano jest dla mnie jak mycie zębów. Taki automatTak się tylko zastanawiam jak się to ma do "wyluzowania" i nie myślenia o staraniach, jednak codziennie ta czynność chcąc nie chcąc przypomina Tobie i partnerowi (jeśli się obudzi) o staraniach, co o tym myślisz?
Masakra jakaś .. my byliśmy do dzisiaj na kwarantannie bo u młodego w przedszkolu koronawirus .. ale,że nie chodził od końca października to nie musieliśmy się tym martwić ale dla nich procedura to procedura i nie interesuje ich topolamanaobudziła mnie policjantka, kontrola na kwarantannie mojej córki. Która już nie ma kwarantanny od soboty
w poniedziałek też dzwonili. Mają ja w systemie że do 14, 12. Sanepid nie odbiera.
![]()
Do nas też nikt ani razu. A mąż i dzieci byli w sumie 17 dni. Syn 21 bo miał wcześniej ze szkołyMasakra jakaś .. my byliśmy do dzisiaj na kwarantannie bo u młodego w przedszkolu koronawirus .. ale,że nie chodził od końca października to nie musieliśmy się tym martwić ale dla nich procedura to procedura i nie interesuje ich toz tym,że do Nas nikt nie przyjechał ani razu
![]()
Zazdrość dosłownie zazdrość. Ja do której chodzę prywatnie też jest miła,sympatyczna wiadomo bierze za to moją kasę ale ta na NFZ jakby za kare pracowała. Chamska i myśli,że najmądrzejsza jest. Byłam u niej jakoś 2 lata temu na wizycie bo strasznie mnie jajniki bolały nic nie zobaczyła ślepa kurła wieczoram J zawiózł mnie na pogotowie bo ledwo żyłam ani wstać ani lezeć.. a tam się okazało ,że mam ogromną torbiel i już zostałam w szpitalu .. no a Ona nie widziała pare godzin wcześniejOj takkażda pacjentka dla niej jest wyjątkowa i podchodzi indywidualnie
odrazu przechodzi na Ty bo twierdzi, że przy tak bliskim i dogłębnym zapoznaniu się ze mną trudno być na Pani
![]()
Ja pierdziele, prawie cały miesiąc na kwarantannie. No i Oni chcą dla Nas najlepiejDo nas też nikt ani razu. A mąż i dzieci byli w sumie 17 dni. Syn 21 bo miał wcześniej ze szkoły![]()
Moja mi zawsze mówi, że leczenie I leki mam zaodtawic jej... Nie czytać, nie analizować tylko po prostu się bzykaćZazdrość dosłownie zazdrość. Ja do której chodzę prywatnie też jest miła,sympatyczna wiadomo bierze za to moją kasę ale ta na NFZ jakby za kare pracowała. Chamska i myśli,że najmądrzejsza jest. Byłam u niej jakoś 2 lata temu na wizycie bo strasznie mnie jajniki bolały nic nie zobaczyła ślepa kurła wieczoram J zawiózł mnie na pogotowie bo ledwo żyłam ani wstać ani lezeć.. a tam się okazało ,że mam ogromną torbiel i już zostałam w szpitalu .. no a Ona nie widziała pare godzin wcześniej. chodzę do niej tylko dlatego,że mam ją pod ręką i ma nową stażystkę miła i widać ,ze cokolwiek wiedzącą
![]()
no i to jest zdrowe podejście do pacjenta !Moja mi zawsze mówi, że leczenie I leki mam zaodtawic jej... Nie czytać, nie analizować tylko po prostu się bzykaćale też nie udaje, że wie wszystko najlepiej
dlatego do kwietnia czekamy i jeśli się nie rozwiąże to idę do niej na oddział, żeby zbadali mnie wzdłuż i wszerz
![]()